ehueh video güzeldir sömestrda bende çekicem baya detaylı bişeyler uygun yer zaman bulursak![]()
iyi gidiyor maşallah..![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
maşallah Allah kaza bela vermesin daha yolu açık gözüküyor,daha hafif 15 bir jant ve tesisatı çıkarırsan ufak tefek de değişimlerle baya değişir..
Masallah masallah
Gayet güzel devirleniyor, degisikliklerle daha da iyi olacagını düsünüyorum.
Bende kutuici filtre ile cok farketmisti, debimetreyi bozmadıgı sürece gayet hissedersin farkı
Kat iptalinin de etkisini göreceksin zaten, umarım diledigin gibi olur hersey...
Bu arada vitesi biraz erken degistirsen daha iyi olmazmı? Bir de öyle denesen 4300-4500 gibi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
chipsiz haliyle 4300den sonra araba resmen pısıyor
o zaman yazılımı üst devirlere göre ayarladınız ,
upsolute 'lusunun videosunu koyarım ilerleyen zamanlarda bakalım farkwarmı?
upsolute biras daha duman attırıor gerçi ama..... aradaki farkı goruruz.....
bu arada egr ve kat.iptali düşünmen güsel ama elektronik 1 arabaya sahipsin uyarı vb... gibi şeylerle karşılaşma olasılığın yüksek bunları da goz onunde bulundurursan iyi olur
bunların yerine basıncı birascık daha artırman daha iyi olacaktır dv6lar sağlam motor rahatlıkla kaldırabilir....
birde egr ve kat.iptalinden sonra yazılımını ona gore tekrar ayarlatman gerekecek....
Saolasın
İlk gazlamadan sonra birde öle denedim 4.200civarı atmaya daha iyi sanki. Bakalım nasıl bir fark olacak merakla bekliyoruz.
@Jem89
işallah istediğin olur ve çiplenirsin.
@nightkids_han
Videonu bekliyoruz
@dragon07
Bir dahaki denememi de zaten blow offsuz yapıcam![]()
Verdigim aralıkta daha iyi olur diye düsünüyorum.
Bovu sök cidden, hic geregi yok![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bak videoda öyle bi ses geliyorki resmen lag yapıor cufffffffff die uzuyor.işte o ara hızlanmalarda güç kaybı turbonun dolmasını bekliosun![]()
blow off u sök elektronik blow off gir. aynı tatminiyeti alırsın istediğin gibi ayarlarsanız. bu arada egr iptali çok az bir farka yol açıyor. hatta bazı araçlarda duman artışına bile yol açıyor. benim aracımda hiçbir şey değişmedi diyebilirim. ama kat iptalinden sonra gelsin dumanlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)