Eskiye döndüm bi an.. kitlendim resmen.. =)
neydi orda frene mi basmıştı ya .. neydi mevzusu. ?
Mert Songül ART
Try to use your imagination
aynen öyle yağmurda bir anda yavaşlamış coulthard,yağmurda az çok bilirsiniz sprey etkisini, önündeki aracı göremezmişin,sadece bir sprey bulutu.SCHUMİ ile aralarında 2 buçuk dakika fark wardı, tur bildiriyordu SCHUMİ. Hakinen şampiyon olsun diye yapılmış bi olaydı.Sportmenlik nerde kaldı Mclaren_? Shumi garajı basınca suçlu Schumi... Bence az bile...
Burada Schumi fanatilkliği yaptımkusuruma bakmayın
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ben anlamam kardeşim girmeseydi dc'nin dibine kadar
aynı şekilde schumi Villeneuve’e kasti olarak çarpmış ve puanları silinmişti
1997
Sezonun son yarışına sampiyonada lider olarak girdi. Ancak son yarışta o yılların en iyi ekibi Williams Renault pilotu Villeneuve’ e kasıtlı çarpinca sampiyonluktan oldu ve FIA tarafindan ceza alarak sezon içi tüm puanlari silindi. Schumi sezonu 5 zaferle kapatırken Villeneuve ise sezonu Schumi’ nin sadece 1 puan önünde şampiyon bitirdi.
schumacher'in alehine olan tüm olaylarda her zaman bir kasıt aranmıştı zaten...lehine gelişen olaylarda ise yeteneği her zaman ön plana çıkmıştır...
olayı onceden bılmıyodum ama serefsızlık yapmıslar![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
lafını biraz acsana ?
bu olayda resmen david kazık fren yaptı michael arkasındayken ... yapmasa michael zaten tur farklarından da ortada çok rahat gelip geçicek david i.
çok merak ettim demişin
" schumacher'in alehine olan tüm olaylarda her zaman bir kasıt aranmıştı zaten...lehine gelişen olaylarda ise yeteneği her zaman ön plana çıkmıştır "
hadi bi şunları yaz bakalım da görelim nelermiş bizde öğrenelim.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
tur başına saniyelerce hızlı adam 1 tur geriden gelenin kıçına girerse olucaklara katlanır.kural kitabında cezası varsa suç işleyen cezayı çeker.bu kadar basit
ewt daha çok kollandığı için michael i durdurmak için ark arkaya kurallar degiştirildi dimi ?
aynı şeyleri deyip duruyorsun
michael için değil f1in seyir zevkinin düşmemesi,para kaybedilmemesi için değişti
2 sene sonra biri aynı şekilde domine etmeye başlarsa gene bişeyler yapılır.bugün olduğu gibi
F1'den anladığını zannetmiyorum... Yağmurlu havada sprey etkisi_??? F1'de geçme mesefesindeki önündeki araç 150km ile giderken ani bir fren yapması, senin ona çarpmaman için ondan sadece 0.13 saniye kadar frene basman gerekiyormuş, (bu ortalama bi değermiş) Ve de orada COULTHARD'ın frene basması beklenebilecek bir olay değil hele hele sprey etkisi varsa,SCHUMİ'ye vahiy gelmesi lazım frene basması için...
neyın mewzusundasns suraya nostaljı olsn dıe bı vıdeo koydk onuda tartısıonns gecmıs gıtmıs nostaljı yııdr![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)