Maşallah tüm araçlara. Kadir abi bildiğimiz gibi canavar gidiyor ama Cenk bi ayrı gitmiş bugun.
ahh ahha ankarayı özledim valla enka yollarınıhava sogukken ne gider be
VTC nin filtresi iyi değil, onu değiştirip aem cai takarsa, lastikleri 215 değil de orjinal 205 yaparsa ve toda contayı da takarsa, diğer rakipleri gibi boş halde (stepnesiz ve boş bagaj) rollinge giderse diğer Typerları boy boy geçeceğinden eminim...
valla biz neler çekioruz ist de biz öle yol olcak araba kaç yapıosa oray akadar basarım![]()
Team PAŞAOĞLU
guzel videolar başariliii
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
ilginç diğer TypeR geçileceğini anlayınca gaz kesmiş, şartlar eşitlense daha erken gaz keserdi sanırım![]()
abi yeni debriyajdan sonra baya iyi oldu kadir abiyle kafa kafa ya yada kadir abi yarım boy atıyodu ama şimdi geçiyorum bende de iki üç tane video var yüklemeyi beceremedim bu arada debriyajda stock
bu arada vtcde sadece reblika cai +DC headers+kat iptali var
sen ne akıllanmaz bir adamsın ya.otur dotunun ustune konusma fazla,..o araba sendeyken korkundan sokaga cıkamıyodun allahtan cenk aldı senden ve adam akıllı toparladı arabayı ve yuruttu..
Gelelim dier merak eden arkadaslara..vtc bugun hepimizden iyiydi..benden conta eksigi olmasına ragmen,can,la aynı specteyken boyle yurudu helal olsun yurusun masallah..
cigerin varsa sende gel denemeye ,bas o havada 220 den sonra..benim 230 yaptıgım nadirdir.ama araba gitmiyo deyin ama tırstı deyin..
Ben adam gecmek icin oraya gelsem cakarım 100 oktanı,amacımız zevkli eglenceli gun gecirmek..sende diger arkadaslar gibi neden gaz kestin diye Adam gibi sor ve al cevabını
ya arkadaşlarım abilerim boşverin değmez bi roll için birbirinzii kırmaya uzamasın bu konu boşverin, güzelbi gün olmuş eglenilmiş bi araba için birbirimizi kırmaya değmez hayat güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)