cenk helal olsun
masallah
Yenı Type R King sensin bence
kazasız belasız![]()
Cenk al artık bir AEM cai. Lastiklerini de yeniden 205 yap... oki![]()
stepnenin yerine de strofor köpük bul onu koyki kontraplak kapak çökmesin..![]()
La ne adamsınız yawBomboş olsa ne olacak bagaj ? Typera binen bilir
Pandizot 1kg.
Stepne 7kg.
Stepne üzerindeki kontraplak 1,5kg
Toplasan 10 kilo gelmez..ki bunlar benim bagajda var yok diyen gelir bakar bulamazsa bagaja kitlerim onu
Gelelim diğer muhabbete yok kral mıral yok şööle bööle adamı araba denediğine pişman ediyonuz saçma sapan laflarla ya.. Ulen bugün o yürüse noolur veya bugün ben yürüsem noolur bugüne kadar Vtc ile Can ile Rty ile Fatih ile elli kere denedik geçtiğimiz oldu geçildiğimiz oldu bikerede ağzımızdan oooo geçtik ayırdık lafı çıkmadı herneyse biz anlayacağımızı anladık..
guzel denemeler olmuş canın yanında oturanı tunay K ya benzettim
onun dışında herkez yurumesi gerektiği kadar yurumüş gunduz çekımlerı ayrı guzel oluyo zaten hırslı bı deneme olsa kımse yanına bır kişi almazdı
Soner abi bişi demıyorum sana gene kaynatmıssın ortalığı
Bide o yol ıyı guzelde bı kere denedıkden sonra ıkıncıye gelmesı çok guç rısklı ve telhlıkelı ne kadar az mesafe basılırsa o kadar ıyı gerid dönüş açısında
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
neyse kadir abı ben bu tartışmaya gırmıycem guzel bi gün olmuş sizin adınıza keyıf almışsınız vs... Tunayın delikanlılığına gelınce bilmiyorum yani hahaha
yok yok öyle cidden neyse soyluyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)