Şu yağmurlar dursun artık,küresel ısınmayı seviyoruz :) denemelere ara verilince hep böyle tartışmalar çıkıyo :)
Printable View
Şu yağmurlar dursun artık,küresel ısınmayı seviyoruz :) denemelere ara verilince hep böyle tartışmalar çıkıyo :)
rüya alemide güzel oluyo :D
puhahahaaa çok komiksin akşam akşam iyi güldürdün bizii K20 swap geçme hayellerinlede bizi daha da güldürüyosun
bakalım bu akşam gidersen shell akşam sonuçları görürüzz k20 geçme hayalleriye yaşayan adam :D
bu arada 306 ne zaman geçtin onu sorcaktım benim izlediğim gördüğüm ve çektigim kadarıyla hep geride kaldın ala alaaa
http://videos.streetfire.net/video/2...CES_210574.htm
beni yanış görüyorum bende sen iyi bakkk
306 da nos oldugunu ıdda eden delıkanlılar aksam shelde bulusalım o arabada en ufak nosla ılıgılı bır detay bulana arabayı koymayan en adidir. cıkmazsa ...... adamı hasta edıceksınız ılla haa!!!!
aynen aynen çeken çekene bakalım ip nereye gidecek en sonn
Geçtiğine dahil videon varmı kardeşim biz video üzerinden konuşuyoruz 2. video koymadım zaten sayfanın başında var ordada kullanan diğer arkadaşın kafa kafaya video ortada. eğer 1 boy yarım attığın video varsa koy izleyelim ses çıkarmayalım.
Emre olsun Burak olsun araba derdimiz yoktur benim arabam onun arabası onun arabası benim arabamdır ve her zamanda savurum haksızlık ve suçlamalar atıldığı zaman Emreye söylenen laf bizde söylenmiş olur. ilk başta yazdıklarınıda unutma şanzuman arzalı gibi yazdıklarını bende sana kardeşim 15/61 tak etkisini görürsün demiştim neyse artık bu konu hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum artık iyice b.. çıkmaya başladı tekrar söylüyorum eğer geçtiysen videoyu koyarsın izleriz hepberaber ve NOS VAR DİYEN ARKADAŞLARDA EĞER İDDA EDİYOLARSA HALA GELSİNLER BAKSIN İSTEDİKLERİ ZAMAN AKŞAM 6 DAN SONRA HERKEZ İŞTEN ÇIKIYO ARAÇ ATAŞEHİRDE ZATEN GELİRLER BAKARLAR NOS İLE ALAKALI CİVATA BULSUNLAR HEP BERABER GÖRELİM.....
Senin başka stock,yüklü 306 gti bulup denemen lasım Barış.
yıne bişiler oluo burda?
bu konu uzamasa bence ıyı olucak.
melih sen arabayi suruyormuydun?