Melih Sakin ol kanka:)
Arkadaşlar germeyin ortamı Merak eden olursa mc toplandıgımız zamn gelir tanışırız açarız kaputu bakarız no problem sakin olun bi demir parçası için birbirimizi kırmaya gerek yok hatta yalan söylemeye hiç gerek yok!!!
Printable View
Melih Sakin ol kanka:)
Arkadaşlar germeyin ortamı Merak eden olursa mc toplandıgımız zamn gelir tanışırız açarız kaputu bakarız no problem sakin olun bi demir parçası için birbirimizi kırmaya gerek yok hatta yalan söylemeye hiç gerek yok!!!
...........................
Aaa noslumu yoksa bu araba dedirtecek kadar iyi giden bir araban varsa gurur duy gerisini boşver merak eden gelir inceler..Arabası yürümeyenler illaki *** atar onlar anca öter durur sen moralini bozma :)
Sözüm araba deneyip birbirini tanıyanlara değil onların aklını çelenleredir..
TC 174 idi filtre ve kat iptali ile.bu hesalanınca 164 küsürat bide bujileri bakımdan önce çok kötü durumdaymış ama ona rağmen bile süper gidiyo maşallah
bi laf ettik gene polemik oldu :D
kanks banada dedıler cok nos basıyor dıe stocken :D ne drag arabaları geldı gecdı sadece fılıtrelı halımle bırde bakdımkı adımız nos basıyor oldu....kadir ve grubundan öle laflar duymustum hatta baya gülmüştüm...
ben ozamanlar farkında değildim tiner nef felan alıyordum meğersem benzınle calısyormus benzını aldık alayının ıcınden gecdık :hahaha::hahaha::hahaha:
neyse hadi çıkalım rolinge :D
Soner ; son dönemde bize sardınya şimdi bu söylediğin abuk subuk şeyleride bize söylüyosun zannederler..ben bilmeyen için bir açıklama yapayım kop yanlışsa düzeltsin,
kop arabayı ilk aldığında arabada nos vardı.sonra araba nurettin ustada yapıldı ve pj169 ile carrefourun arkasında denediler kafakafaya yürüdüler ..o dönemde nos hala varmı yokmu diye başkasının aklına geldiyse bilemem ..biz zaten kopla akşama kadar aynı garajdaydık ..Yani araba deneyen adamlar değilde dediyse eğer böyle dışardan ahkam kesenler demiştir.:icon_tup:
hay dilimi eşşek arısı soksunya :D
306 ya ben basıyodum nos 200 hp 1 ve son vites olmaksızın :D