User Tag List

Sayfa 18/22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
401 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: 11 OCAK 2009 rol gecesi :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Napalım değişmez Kast sistemi. İnşallah birdahaki hayatıma hondacı olarak dünyaya gelirim
    inş diyelim yoksa 4000 rpm lerde bir ömür tüketeceksin

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7500dd cut off oluyoruz lütfen ayıp oluyo
    kanka 9100 deilde 8500 dönerim auhuahuahau

minikse ithafen yazcaktım kanka alıntı yanlış oldu

biz patates dedğiniz standart 106 larda dönüduk 8200 leri auıahuahua
    Team PAŞAOĞLU

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KAPAK ları baya sağlammış bu cosworthlerin

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni bi konu açılsın bari
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah Allah Nazardan saklasın .. çok zevkli bir gece olmuş anlaşılan. bu arada ibo iyi yürümüşssün sende tebrikler. müsabakada ayak kırıldı yoksa bende gelmek isterdim neyse iyileşince artık .. bu arada takaslı falan temiz vtec warsa .. duyrulur
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UP normal 306 GTI lardan çok bariz bir fark ile iyi gidiyor. Bu bariz farkı yaratacak unsurlar basit anlamda egzoz ve cai olamaz. Arabama çok temiz bakıyorum sözü de biryere kadardır. Bizzat denenmiş ve görülmüştür çok temiz 306 gti lar ile.

Ancak ilginç olan şey herkesin 306 da NOS var mı yok mu tartışmasına girmiş olması ama NOS' a gelene kadar o kadar çok adım var ki dereceli, çip, inlet, headers vs. vs. ama nedense direk NOS' a gitmiş konu.

Yine de tebrik ederim. çok da güzel gitmiş.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    UP normal 306 GTI lardan çok bariz bir fark ile iyi gidiyor. Bu bariz farkı yaratacak unsurlar basit anlamda egzoz ve cai olamaz. Arabama çok temiz bakıyorum sözü de biryere kadardır. Bizzat denenmiş ve görülmüştür çok temiz 306 gti lar ile.

Ancak ilginç olan şey herkesin 306 da NOS var mı yok mu tartışmasına girmiş olması ama NOS' a gelene kadar o kadar çok adım var ki dereceli, çip, inlet, headers vs. vs. ama nedense direk NOS' a gitmiş konu.

Yine de tebrik ederim. çok da güzel gitmiş.
    doğru diyorsunda dynoda 163,9hp cıktı dereceli beyin kısa yok dyno kağıdına göre sorun orda yoksa dynoda 180 felan cıksaydı sorun olmıcaktı güclü olan gecer

ilginc olan 163,9 hp cıkan normal şanzımanlı ve bilindii gibi bu ağırlıkta bi aracın böle gitmesi

Motorun içinde muskamı var yoksa nese araba güzel yürüo ve gidio yaza kadar benim biraz güçllenmem lazım

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AB'yi Body'ye yazdıralım abi

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru diyorsunda dynoda 163,9hp cıktı dereceli beyin kısa yok dyno kağıdına göre sorun orda yoksa dynoda 180 felan cıksaydı sorun olmıcaktı güclü olan gecer

ilginc olan 163,9 hp cıkan normal şanzımanlı ve bilindii gibi bu ağırlıkta bi aracın böle gitmesi

Motorun içinde muskamı var yoksa nese araba güzel yürüo ve gidio yaza kadar benim biraz güçllenmem lazım
    aynen mrt abi emin ol senin kadar bizde çok şaşırıyoruz, şanslı motor denilen kavram varmış gtı larda buda onlardan biri olması gerek

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UP 306 ya MAŞALLLAH

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen mrt abi emin ol senin kadar bizde çok şaşırıyoruz, şanslı motor denilen kavram varmış gtı larda buda onlardan biri olması gerek
    ya bu nasıl bi şans ben bi türlü anlamadım.

şanslıysa dynoda daha fazla cıkarması lazımdı.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana gore sanslı motor aynı parcalarla daha cok guc cıkaran araclar ıcın kullanılır..aynı guc ıle daha hızlı gıdenler ıcın deıl ınsanların kafasını karıstıran su sızden hp olarak dha guclu,daha hafıf,sanzımanı daha kısa olan bı aracı nasıl bu kdr gectıgınız?

bana sorarsanız ıster kısa olsun ıster cıp benı ılgılendırmez...ısteyen ıstedıgını takar sormam bıle...fakat aracınız egzos ve caılı gıbı durmuyo vardır yoktur bılemem,kımsenınde gunahını almam.. bu soylemler sızı uzdu ıse cıkarsınız bı daha denersınız,denemeden SONRA aracınıza bakılır,sorulara cvp bulunmus olur..aracımı gostermem dersenız,kımsenın neden gostermıyosun demeyede hakkı olmaz bence..bu modıfıye ısı ucu yoktur ama hacım olarak 400cc fazla ıle egerkı aracınızda ıslemde varsa,hızlısınız dıe sewınmemenız gerekır..

butun araclara masallah...

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana gore sanslı motor aynı parcalarla daha cok guc cıkaran araclar ıcın kullanılır..aynı guc ıle daha hızlı gıdenler ıcın deıl ınsanların kafasını karıstıran su sızden hp olarak dha guclu,daha hafıf,sanzımanı daha kısa olan bı aracı nasıl bu kdr gectıgınız?

bana sorarsanız ıster kısa olsun ıster cıp benı ılgılendırmez...ısteyen ıstedıgını takar sormam bıle...fakat aracınız egzos ve caılı gıbı durmuyo vardır yoktur bılemem,kımsenınde gunahını almam.. bu soylemler sızı uzdu ıse cıkarsınız bı daha denersınız,denemeden SONRA aracınıza bakılır,sorulara cvp bulunmus olur..aracımı gostermem dersenız,kımsenın neden gostermıyosun demeyede hakkı olmaz bence..bu modıfıye ısı ucu yoktur ama hacım olarak 400cc fazla ıle egerkı aracınızda ıslemde varsa,hızlısınız dıe sewınmemenız gerekır..

butun araclara masallah...

Konuyu sayfalarca okudum her bir satırını..

Mükemmel bi cevap..

Ayrıca tüm araçlara maaşallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı üretim bandından çıksalarda bazı araçların şanslı doğdugunu biliyoruz.ama bunların şanslı olduguna dyno çıktılarıyla karar veriyoruz.zira aynı speclerdeki araçlara nazaran fazla hp veriyorsa yere " ahanda şanslı cigerli vs" diyoruz.
    araç 163 verip 190 lık gibi gidiyorsa şanslıdan ziyade ya piyasadaki araçlar gitmiyor ya da bu araçta bişeyler var deriz.
    Amerikayı yeniden keşfeteye gerek yok.306 bildigimiz 306.ve 163 lük 306 bu şekilde gitmez.

nightkids_han
    Misafir
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı üretim bandından çıksalarda bazı araçların şanslı doğdugunu biliyoruz.ama bunların şanslı olduguna dyno çıktılarıyla karar veriyoruz.zira aynı speclerdeki araçlara nazaran fazla hp veriyorsa yere " ahanda şanslı cigerli vs" diyoruz.
    araç 163 verip 190 lık gibi gidiyorsa şanslıdan ziyade ya piyasadaki araçlar gitmiyor ya da bu araçta bişeyler var deriz.
    Amerikayı yeniden keşfeteye gerek yok.306 bildigimiz 306.ve 163 lük 306 bu şekilde gitmez.
    fab. beyinden çaktırmadan norm,emüs.vb... değerleri ile oynuyor bunu da ancak tuner'ler fark ediyor stock olesine binen kullanıcı anlayamıyor....

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 306 muhabbeti baymadımı ? Ya adamın arabası o yada bu şekilde yürüdü dimi ? ha nos muhabbeti yapacak adam neden dener deneyen neden nos muhabbeti yapar yapacaksa açtırır kaputu bakar 306 cı arkadaşları tanımam hiçbir şekilde zannetmiyorum kaputu aç diyince açmayacak. Ben bi adamın arabasından kıllanıyorsam nos var diye inanmıyorsam denemem onla olur biter denersen nosda olsa kabul etmişsindir. Özberk js rs dünkü cocuk değilki oda denedi denediği araba hakkında geldi foruma yazdı 306 cok iyi nos falan yok diye. Gene forumdan arkadaşlarımızdan bi dünya adam 306 da nos yok dedi bunların içinde dyno gününde orada olanlar var onlarmı yalan söylüyor bu 306 sahibi ile beraber. Adamın dilinde tüy bitti yok demekten .
    1.6tdi.
    Ecutech.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 306 muhabbeti baymadımı ? Ya adamın arabası o yada bu şekilde yürüdü dimi ? ha nos muhabbeti yapacak adam neden dener deneyen neden nos muhabbeti yapar yapacaksa açtırır kaputu bakar 306 cı arkadaşları tanımam hiçbir şekilde zannetmiyorum kaputu aç diyince açmayacak. Ben bi adamın arabasından kıllanıyorsam nos var diye inanmıyorsam denemem onla olur biter denersen nosda olsa kabul etmişsindir. Özberk js rs dünkü cocuk değilki oda denedi denediği araba hakkında geldi foruma yazdı 306 cok iyi nos falan yok diye. Gene forumdan arkadaşlarımızdan bi dünya adam 306 da nos yok dedi bunların içinde dyno gününde orada olanlar var onlarmı yalan söylüyor bu 306 sahibi ile beraber. Adamın dilinde tüy bitti yok demekten .
    Tekrar yazıyım Erkanın bu güzel yazısıdnan alıntı yaparak

Nos olsa araçta Dyno'nun olduğu gün herkesin ortasında çarşaf gibi kaputunu açıp herkesin izlemesine izin vermezdi iyi sabrediyo valla sahibi aracın ben şimdiye kadar gidip Nos taktırmıştım bukadar söylendikten sonra

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çamur atarsın izi kalır,306 yı canlıda gördük gerçekten güzel yürüyen bi araba ki sahibi de günlerdir sölüyo inanmayan gelir görür arabayı die neden b.k atmak yerine gidip görmüyo insanlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)