ya birde çok merak ediyorum bu gizli nosun kablosu yokmu, bluetooth nosmu yaptılar?:D:D açarsın kaputu bakarsın bukadar basit:)
Printable View
ya birde çok merak ediyorum bu gizli nosun kablosu yokmu, bluetooth nosmu yaptılar?:D:D açarsın kaputu bakarsın bukadar basit:)
cagların soyledıgı kısı benı karıstırıyodur baskasıyla dıye dusunmustum.
ama yakınımızda bırı bunu soyluyosa enteresan.ustamıda bılıyomus.
demek aynı ustaya bakım yaptırıyoruz:)
senın kaput altın ebnı ılgılendırmez dıyebılırsın haklısın ama o zaman burda da yazmamamn gerekır.
ve neden benım nosu nereye sakladıgımı hart dıye bulamıyosun?
sıze soylemıs ıste arkadasın bırı nosu nereye sakladıgımı.
ben bu up 306 165hp verıp 175 hp veren kısalı K vtecle oyle yurumesıne anlam veremıyorum
uzmansın galıba araba konusunda? ben daha yenı basladım 1 sene var yok bu ısın ıcındeyım bana acıklarmısın demek ıstedıgını?
full stock arabaya bınersen kırmak nasıp olmaz. ;) 400+ları gor sonra konusalım:icon_tup:
wowwwww başka bir mevzuuu alevleniyor :D
senın kıayla yapsak olmamı :)
Emre bir dahaki sefere 1.ci vites 2000 3000 devirde basalım hep konuşuyoruz sonra yapmıyoruz kardeşim. Bi defalık öyle deneyelim.
selçuk eds muhabbeti olunca typercılardan kimse sana getir tb yi demiyodu sanıyosam banamı iş oluyon vtecle gel 306 ile deneyelim
Kankalar şaka bi yana tb nin kırılmasını daha doğrusu hiçbir arkadaşımızın arabasının kırılmasını istemeyiz.
İnşşallh tb çıktığında çok güzel rodajı bitirip iyi yürüyecek. Artık yetti ne zamandır aksiliklerle uğraşıyor stp biraz hak verin durumuna. Kimse istemez butür olayları.
oku oku bıtmıyor bayagı bır polamık olusmus :)
Selçuk yazsana sende setuplarını biraderim. Hayırlısı ile artık çıksın ben sıkıldım tb yi bıraktığımdan beri göremedim yollarda.
madem ıstedın kanka...
*Wıseco forged pıstonlar 12+ cr
*Crower Stage 2 Egzantrıkler
*Crower supap yayları
*Crower tıtanyum supap sapkaları
*port polıshlenmıs ust kapak
*Block guard
*500 hp ye dayanıklı turbo gomleklerı
*ACT max extreme yarıs debrıyaj setı
*Integra Type-R 4.785
*JDM P28 Beyin
*DC Sports 4-1 race headers
*Custom soguk odalı HKS fıltre kıtı
*60 lık egzoz ara boruları ve OTTO Racing Silencerlı son susturucu
ve bı kac bısıy daha... sadece kısa ıle beyın yok hanı....
saygılar bızden... he unutmadan TB kantarda suan 1060 kılo cekıyo .. daha hafıfletmedım...
Ben diyim o zaman AB vtec stock makine cai egsoz debriyaj volan standart sayılır. Kısa ile up la kafa kafaya gidiyor.
Tb de bide motor içi a dan z ye 12.5:1 cr stage 2 komple kapak + beyin
edit: selçuk yazmış
Kıçı kırık Vtec yani kanka :D:D:D
muhuhahahha :D:D:D