puhahahaaaaa arıyımı sürttürcen
Printable View
Soner bizim kendimizden şüphe edecek durumumuz yok..Sen milleti birbirine katarak zevk alıyo olabilirsin..Biraz olsun insanlara ve onların emeğine saygı duy ..Birisi üşenmesin senin mesajlarını incelesin ..% 60 ında ağzından nos düşmez.diğer % 40 ında ise millete bi laf sokma çabası..İnan burası ...com olsa kışkırtıcı tavrından seni direk banlarlar..
Bu laflarıma fazla atar yapıp abuk subuk yazma rica ediyorum biraz serin düşün hak vericeksin..
konuda gecen 306nin sanzimani nedir acaba?
eveet sıra geldi şimdi şanzımana :D orj şanzıman tool abi
yok atar yapmayacağım. ben nosçu diye şimdiye kadar sana ve M3CSL serkana dedim. başka kimseye demedim. ha yanılıyor olabilirim ama birçok kişi burda dile getirmekten çekinse de benimle aynı fikirdeydi... her neyse, seni takdir etmiyor değilim mesela bu yaşında hala 20 yaşındaki gençlerden daha heveslisin rollingte dragta.. bunu takdir ediyorum gerçekten... benim tek beklentim denemelerin gerçekçi olması. eğer gerçekten geçilmek veya geçmek senin için önemli değilse "filtre ıslandı, benzinim bp den 95 oktandı" diye bahaneler söyleme. bırak geçen geçsin, demir yığınlarının geçmesi geçilmesi kimseyi küçültmez de büyültmez de... :cool:
bu 306 bnıde gecer masllhı var cok guzl :D
2de 115 yapıyor baya uzunmuş 2si
Sen noscusun demişsindir doğaldır sen dersin.Başkasına dediğin beni bağlamaz..Bende senin kısa dönem bindiğin typer'ın daha 6.vitesine atmayacak kadar soft bindiğini düşünüyorum..onuda ben takdir ediyorum..
Gelelim oktan muhabbetine iki gündür bilen kişiler bilgilerini beyan ediyo onlarıda kaale almıyosan senin bileceğin iş..Aem'in kışın kullanımının nasıl zor olduğunu onu kuru tutmanın zor olduğunu bilen bilir.Biz ıslak filtre ile denediğimiz kişi ile iki üç gün sonra kuru filtre ile deneyip neyin ne olduğunu yekten görmüşüz..
Neticede..Biz durumuna göre haftada bir iki kez araba denemekten zevk alıyoruz..Yaşım 50 de olsa bu böyle olacak..Bundan ben rahatsızlık duymazken dışardan biride duymamalı..
hem bırak geçen geçsin diyorsun hemde tanıyıp tanımadığın kişilere nos var diye zan altında bırakıyorsun. birincisi bu söylediğinle emin olmadığın halde kişiyi zan altında bırakıyorsun, ikincisi ise gereksiz gerginliğe sebep oluyor. zaten gizli nos basanlar bu tarz ortamlarda barınamaz bence herzaman deneyen insanlarız çünkü burda.
ah kadir ah, sen TypeR la attığım makasları bilmiyorsun tabi neyse... trafikte denk gelseydik görürdün ama kısmet değilmiş... pek soft kullandığım söylenmez yani..
bak ben açıkça itiraf edeyim, benim için geçmek geçilmek önemlidir. geçilirsem kısa süreli de olsa canım sıkılır. ama geçildiğim arabayı da illaki geçecem diye gizli saklı nos gibi bişeyler yapmam (yapanlar üstüne alınsın lütfen)...
yaza yaza başım ağrıdı aq yeter ben pes ediyorum artık :D :D :D
suphelı olaylar ve hareketler ve beklenenın uzerınde gıden araclar ıcın nos basılıyo denır kı yuzde doksan baslıyodur...
bende buraktan şüpheleniyodum fth la nos basıyo diye puahahahahah :D
Bizde tam tersi makas vs. olmaz elimizden geldiğince mantıklı..Önünümde viraj varsa kasmam..Birkez kastık s2k yoldan çıktı..
Gelelim diğer muhabbete nos muhabbeti çamur at izi kalsın şeklindedir.Bikere atarsın temizleyene aşk olsun ..Gitmeyen arabaya noslu demezler,meyva veren ağaç taşlanır..Venom demiş noslu adam devamlı roll yapabilirmi diye,tabiki yapamaz barınamazda..Nos işi kendini kandırmaktan öte değildir..Zamanında nos bastığı ispatlanan kişinin üstüne her lafı geldiğinde yükleniyosunuz,onun halini düşün ? Bin pişman olmuştur..Biz pişman olacağımız işe girmeyiz:icon_tup:
ben acık bısey soleyımmı sana chef....
madem konusu acıldı...oncelıkle bır kac farklı yerden senın ve ekıbının nos bastıgına daır soylemler aldım zamanında bunun ıkı sebebı olabılır...bırıncısı ınsanlar senı ve ekıbını sevmıyo hazetmıyo adını cıkarmaya calısıyor ıkıncısı gercekten basıyosunuz...kı gecmıste basınıza gelen saııbelı olaylar mısalen senın arabanın burda gelene gecenı gecmesı ama sattıgın adamın 2.5 vectra ıle yurumesı...ıbrahımın bır orta susturuu sokerek 4 boy alması bunlara verılecek ornektır...her ıkı durumunda muhasebesını yapmak sızın ısınızdır...
not:bana uzun uzun acıklama yap dıe yazmadım sadce duncemı yazdım...
valla ben boyle giden 306 gormedim, sansli motorlardan herhalde :)
:icon_wack:icon_wackne konu oldu be daha 306 videosu koymıcam nerdeyse ortalık karışıyo:icon_wack:icon_wack
Tabiki nos basıyo diyenler olacaktır..İspat edemez ama araba gidişine göre değerlendirme yapabilir..Sende biliyosunki arabaların bir gidişi diğerini tutmuyor. ..
Sattığım Fırat kardeş ilk denemelerinde 2,5 vectrayı geçmiş diğerinde iki kişi ile sıcak manifolt ile geçilmiştir.Yani burdan nos vardıda onu söküp yollamadık :) Bendeykende uzunda geçiliyodum..Turbo civic Erdem en bariz örneğiydi..170-180 e kadar çok canlı olan araba o hızdan sonra düşüyodu vs...
Bu durumda saydığın sebeplerden birinci olanı yani bazı arkadaşların hazmedememesidir..:icon_tup:
İbonun arabaya gelince gerçekten ara boruları vs.çok kötüydü onuda Egsozcu Çopur'a giderek komple ara boru yaptırdık ve arabada hp olarak 7-8 güç alındı oda 2 boy gibi bir ilerleme sağladı..Bizdede kabahat oldu sordular nası oldu vs.gülerek "Sanayi power" dedik oda bazı çevrelerce nos olarak algılandı..İbrahimin Rs noslu olsa denediği diğer araçlarıda geçerdi..ibrahimin gece kafaya takıp saatlerce düşündüğü denemelerde oldu..Neticede oda tertemiz biri ve kesinlikle nos'u aklından geçirmeyecek bir insan..
ok chef o zaman yakında olan ınsanlara dıkkat et dıyım yada en azında selam verdıgın adamlar bu lafları cıkaran heberın olsun da...ha oldursen solemem ama kım oldugunu yakınındalar yane bunu bıl...hatta nos taktıgın ustaya kadar bıldıgını nosu nereye gızledıgıne kadar bıldıgını soledı bu arkadas bana...
ben kendı kısmımı alıntı yapıyım o zaman:)
benım nos aldıgımı aracıma taktıgımı cok ıyı bılen bırı soylemıs sıze. bunu bana çağlar(istildo) soyledı. ve sızı yuz yuze getırırım o kısıyle aranızda halledersınız dedı.tamam dedım ama karsılasma ımkanımız olmadı caglarla.
dunde yuzyuzeyken actım bu konuyu sana.o kısıyle gercekten konusmak ısterım.
ama konusmak bısey ıfade etmez.aldın der taktın der. ama medem suphen var derdın kı ıbo ac bı bakıyım kaputu.acmam dermıydım sence?
neyse onuda gectım.benım 60 lık egzoz yaptıktan sonra gıdısı gercekten degıstı.
sen 4 boy oldugunu nerden cıkardın?
bu vıdeolardan:
burada 2 clıo rs ve 206 rc basıyoruz K olaka RS benı gecıyor.
http://videos.streetfire.net/video/y...teD_163070.htm
1 hafta sonra ben egzoz yapıyorum.kaldıkı sadece egzoz degıl.senkromecler ve baskı balata degısıyor.deneme bu sekılde oluyor.
http://videos.streetfire.net/video/C...-RS_164017.htm
aradaki değişim gercekten fazla.ama ben senkromecler saglamken zaten K Rs i gecıyordum.yanı bırden 4 boy ıyı olmadı.
ulan ne çok nosçu varmıs ya :D
hehe yok kızmadım da vectra 2.5 dediğin serkanın araba şuan 200hp vardır, ayrıca eminim tr'deki %99 vectra 2.5 ler tüplü ve aile arabası buyuzden çoğu sağlıksız. yürüyen vectra görünce inanmıyorsunuz doğal olarak yada inanmamak demeyelimde nekadar gidebileceğini bilmiyorsunuz:) buyuzden dedim "rs vectraya bile geçilmiş" dersen yanlış olur...
benım su anda bahsettıgım kısı ıle o gun konusutugmuz caglarında soledıgı kısı aynı deıl..ıkıncı olarak ben nıe kaputunu actırayımkı bır ucuncusude zaten nos basglamıs olsanız benım onu hart dıe gormem mumkun olmaz son olrakta bu benım derdım olmaz...boy kavramı aklımda ole kalmıs benım sonucta sız yaptıgınız herseyden normal olandan daha fazla bır guc aldıgınızı dusnuyorum dusunuyoruz dusnuyorlar...