User Tag List

Sayfa 6/22 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
401 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 11 OCAK 2009 rol gecesi :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende senin kısa dönem bindiğin typer'ın daha 6.vitesini atmayacak kadar soft bindiğini düşünüyorum..onuda ben takdir ediyorum..
    ah kadir ah, sen TypeR la attığım makasları bilmiyorsun tabi neyse... trafikte denk gelseydik görürdün ama kısmet değilmiş... pek soft kullandığım söylenmez yani..

bak ben açıkça itiraf edeyim, benim için geçmek geçilmek önemlidir. geçilirsem kısa süreli de olsa canım sıkılır. ama geçildiğim arabayı da illaki geçecem diye gizli saklı nos gibi bişeyler yapmam (yapanlar üstüne alınsın lütfen)...
    yaza yaza başım ağrıdı aq yeter ben pes ediyorum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hem bırak geçen geçsin diyorsun hemde tanıyıp tanımadığın kişilere nos var diye zan altında bırakıyorsun. birincisi bu söylediğinle emin olmadığın halde kişiyi zan altında bırakıyorsun, ikincisi ise gereksiz gerginliğe sebep oluyor. zaten gizli nos basanlar bu tarz ortamlarda barınamaz bence herzaman deneyen insanlarız çünkü burda.
    Dostum bu NOS u bu forumda sadece TEK ben mi dedim allah aşkına? elini vicdanına koy.. herkes birbirine söylüyor.. beklenenin çok üzerinde giden her araba için bu şüphe doğar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suphelı olaylar ve hareketler ve beklenenın uzerınde gıden araclar ıcın nos basılıyo denır kı yuzde doksan baslıyodur...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende buraktan şüpheleniyodum fth la nos basıyo diye puahahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suphelı olaylar ve hareketler ve beklenenın uzerınde gıden araclar ıcın nos basılıyo denır kı yuzde doksan baslıyodur...
    +1500 yoksa bu forumda binlerce video var hangi birine nos diye yazdımki...

Tünay imzan çok janjanlı olmuş yaw doğru söze ne denir

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah kadir ah, sen TypeR la attığım makasları bilmiyorsun tabi neyse... trafikte denk gelseydik görürdün ama kısmet değilmiş... pek soft kullandığım söylenmez yani..
    Bizde tam tersi makas vs. olmaz elimizden geldiğince mantıklı..Önünümde viraj varsa kasmam..Birkez kastık s2k yoldan çıktı..
    Gelelim diğer muhabbete nos muhabbeti çamur at izi kalsın şeklindedir.Bikere atarsın temizleyene aşk olsun ..Gitmeyen arabaya noslu demezler,meyva veren ağaç taşlanır..Venom demiş noslu adam devamlı roll yapabilirmi diye,tabiki yapamaz barınamazda..Nos işi kendini kandırmaktan öte değildir..Zamanında nos bastığı ispatlanan kişinin üstüne her lafı geldiğinde yükleniyosunuz,onun halini düşün ? Bin pişman olmuştur..Biz pişman olacağımız işe girmeyiz

Up306Gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şüpheli olay Şüpheli hareket
    Bunlarda %100 de ezbere konuşuyolardır:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde tam tersi makas vs. olmaz elimizden geldiğince mantıklı..Önünümde viraj varsa kasmam..Birkez kastık s2k yoldan çıktı..
    Gelelim diğer muhabbete nos muhabbeti çamur at izi kalsın şeklindedir.Bikere atarsın temizleyene aşk olsun ..Gitmeyen arabaya noslu demezler,meyva veren ağaç taşlanır..Venom demiş noslu adam devamlı roll yapabilirmi diye,tabiki yapamaz barınamazda..Nos işi kendini kandırmaktan öte değildir..Zamanında nos bastığı ispatlanan kişinin üstüne her lafı geldiğinde yükleniyosunuz,onun halini düşün ? Bin pişman olmuştur..Biz pişman olacağımız işe girmeyiz
    ben acık bısey soleyımmı sana chef....

madem konusu acıldı...oncelıkle bır kac farklı yerden senın ve ekıbının nos bastıgına daır soylemler aldım zamanında bunun ıkı sebebı olabılır...bırıncısı ınsanlar senı ve ekıbını sevmıyo hazetmıyo adını cıkarmaya calısıyor ıkıncısı gercekten basıyosunuz...kı gecmıste basınıza gelen saııbelı olaylar mısalen senın arabanın burda gelene gecenı gecmesı ama sattıgın adamın 2.5 vectra ıle yurumesı...ıbrahımın bır orta susturuu sokerek 4 boy alması bunlara verılecek ornektır...her ıkı durumunda muhasebesını yapmak sızın ısınızdır...

not:bana uzun uzun acıklama yap dıe yazmadım sadce duncemı yazdım...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben boyle giden 306 gormedim, sansli motorlardan herhalde
    Experience is what you get when you don't get what you want.

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Up306Gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok bilen arkadaşlar size sesleniyorum merak eden gelir bakar hemen şimdi araba kapının önünde..
    Evet Merak eden yokmu Ataşehir tarafında oturuyorum gelen varmı?
    neyi uzatıosunuz anlamıorum arkadaş 2 defa yazmış merak eden ataşehire gider görür nos varmı yokmu
    UP 306 çok güzel yürüyo maşallah meyve veren ağacı taşlamak yerine neden maşallah demeyi tercih etmiosunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şüpheli olay Şüpheli hareket
    Bunlarda %100 de ezbere konuşuyolardır:
    dostum zannedıyorum bu konuda zan altında kalan sensın yalnız emın ol ben konunun basını bıle okumadım yane yazdıklarım yada yazacaklarımın senınle bı alakası yok bılmenı ısterım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde tam tersi makas vs. olmaz elimizden geldiğince mantıklı..
    Bu zevk işi sen zevk almazsın, yapmazsın bişey diyemem. Ben trafikteki kovalamacadan hoşlanırım mesela..

Nos işi kendini kandırmaktan öte değildir..
    Evet bu söze sonuna kadar katılıyorum

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

madem konusu acıldı...oncelıkle bır kac farklı yerden senın ve ekıbının nos bastıgına daır soylemler aldım zamanında bunun ıkı sebebı olabılır...bırıncısı ınsanlar senı ve ekıbını sevmıyo hazetmıyo adını cıkarmaya calısıyor ıkıncısı gercekten basıyosunuz...kı gecmıste basınıza gelen saııbelı olaylar mısalen senın arabanın burda gelene gecenı gecmesı ama sattıgın adamın 2.5 vectra ıle yurumesı...ıbrahımın bır orta susturuu sokerek 4 boy alması bunlara verılecek ornektır...her ıkı durumunda muhasebesını yapmak sızın ısınızdır...

not:bana uzun uzun acıklama yap dıe yazmadım sadce duncemı yazdım...
    2.5 vectra diye eziyorsunuz ya başka birşey demiyorum... ayrıca ozaman rste sorun olduğu söyleniyordu diye hatırlıyorum, şuan ankarada nasılsa tekrar dener başka arabalarla ne olduğu ortaya cıkar...

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne konu oldu be daha 306 videosu koymıcam nerdeyse ortalık karışıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tabiki nos basıyo diyenler olacaktır..İspat edemez ama araba gidişine göre değerlendirme yapabilir..Sende biliyosunki arabaların bir gidişi diğerini tutmuyor. ..
    Sattığım Fırat kardeş ilk denemelerinde 2,5 vectrayı geçmiş diğerinde iki kişi ile sıcak manifolt ile geçilmiştir.Yani burdan nos vardıda onu söküp yollamadık Bendeykende uzunda geçiliyodum..Turbo civic Erdem en bariz örneğiydi..170-180 e kadar çok canlı olan araba o hızdan sonra düşüyodu vs...
    Bu durumda saydığın sebeplerden birinci olanı yani bazı arkadaşların hazmedememesidir..
    İbonun arabaya gelince gerçekten ara boruları vs.çok kötüydü onuda Egsozcu Çopur'a giderek komple ara boru yaptırdık ve arabada hp olarak 7-8 güç alındı oda 2 boy gibi bir ilerleme sağladı..Bizdede kabahat oldu sordular nası oldu vs.gülerek "Sanayi power" dedik oda bazı çevrelerce nos olarak algılandı..İbrahimin Rs noslu olsa denediği diğer araçlarıda geçerdi..ibrahimin gece kafaya takıp saatlerce düşündüğü denemelerde oldu..Neticede oda tertemiz biri ve kesinlikle nos'u aklından geçirmeyecek bir insan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki nos basıyo diyenler olacaktır..İspat edemez ama araba gidişine göre değerlendirme yapabilir..Sende biliyosunki arabaların bir gidişi diğerini tutmuyor. ..
    Sattığım Fırat kardeş ilk denemelerinde 2,5 vectrayı geçmiş diğerinde iki kişi ile sıcak manifolt ile geçilmiştir.Yani burdan nos vardıda onu söküp yollamadık Bendeykende uzunda geçiliyodum..Turbo civic Erdem en bariz örneğiydi..170-180 e kadar çok canlı olan araba o hızdan sonra düşüyodu vs...
    Bu durumda saydığın sebeplerden birinci olanı yani bazı arkadaşların hazmedememesidir..
    İbonun arabaya gelince gerçekten ara boruları vs.çok kötüydü onuda Egsozcu Çopur'a giderek komple ara boru yaptırdık ve arabada hp olarak 7-8 güç alındı oda 2 boy gibi bir ilerleme sağladı..Bizdede kabahat oldu sordular nası oldu vs.gülerek "Sanayi power" dedik oda bazı çevrelerce nos olarak algılandı..İbrahimin Rs noslu olsa denediği diğer araçlarıda geçerdi..ibrahimin gece kafaya takıp saatlerce düşündüğü denemelerde oldu..Neticede oda tertemiz biri ve kesinlikle nos'u aklından geçirmeyecek bir insan..
    ok chef o zaman yakında olan ınsanlara dıkkat et dıyım yada en azında selam verdıgın adamlar bu lafları cıkaran heberın olsun da...ha oldursen solemem ama kım oldugunu yakınındalar yane bunu bıl...hatta nos taktıgın ustaya kadar bıldıgını nosu nereye gızledıgıne kadar bıldıgını soledı bu arkadas bana...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben boyle giden 306 gormedim, sansli motorlardan herhalde
    Onur öyle diyosunda bu arkadaş s2000 ile denemiş mi denemiş ? Farkı gördünüzmü ? Ben şimdi düşünüyorum gidişi gayet güzel ama nos pos zerre kadar akıllara gelmesin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.5 vectra diye eziyorsunuz ya başka birşey demiyorum... ayrıca ozaman rste sorun olduğu söyleniyordu diye hatırlıyorum, şuan ankarada nasılsa tekrar dener başka arabalarla ne olduğu ortaya cıkar...
    nıye kızdın kı kardes sıdı ne ezmesı yahu ? kafa kafaya gıtmısler dedım...

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende buraktan şüpheleniyodum fth la nos basıyo diye puahahahahah
    hahahahaha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)