bugra gerçekten güzel video eline sağlık. baran araçın çok güzel gözüküyo ilk günlü gibi maşallah valla özeniyorum senin gibi arabama bakma istiyorum :) devamını bekliyoruz bugra
Printable View
bugra gerçekten güzel video eline sağlık. baran araçın çok güzel gözüküyo ilk günlü gibi maşallah valla özeniyorum senin gibi arabama bakma istiyorum :) devamını bekliyoruz bugra
Masallah masallah :)
ohaaaaaaaa dıyorum cok basarılı....helal olsun...baran arabanın ılanını koy hemen sıfırında pahalı satarsın walla:)
Buğra ellerine sağlık,çok başarılı..Merso'yada ayrı Maşallah,sıfırından temiz gerçekten ;)
1800km de hala baby benz :) teşekkrüler arkadaşlar
Tebrikler, mükemmel olmuş... :)
bu arada brn'de sislerde xenon yok mu? olsa daha mi iyi olur? :o
babybenz ehehe :)
Masallah. Tebrik ederim merakLa bekLiyoruz :)
Seni seviyorum.Söylememe gerek yok sanırım :)
Saolun.
Başlangıcı merak ediyordum nasıl bir izlenim bırakabilir açısından.Başarılı olmuş sanırım :)
Teşekkür ederim Kaan'cım.
Pestiliminatörüm benim :) O zamanlar denemeydi işte.Napalım,rezil olmaktan çekindim :) Saolasın şipşakım.
Teşekkür ederim İbrahim abim.
Çok teşekkürler Atıl abi.Beğendiğine sevindim.
Saol kanka.
Çok güzel şeyler var aklımda bu arabayla ilgili :) Bakalım,Baran'ın senaryosunu bekliyoruz merakla.
İrtibata geçelim =P
Parlatmaya başla diyorum şimdiden :)
Senden bunları duymak güzel :) Teşekkürler.
Teşekkür ederim.
Saol :) Daha bakamadım o videolara.Erken bir tarihe alayım onun kesilip biçilmesini :)
fazlasıyla basarılı tebrikler cok guzel cekimler ...
Eyvallah Onur :) Ya sorma,feci parlıyor.Normaldir o yüzden :)
Çok saol :) Daha güzelleri inşallah gelir.Senin kamyonuda show yaparken çekmek lazım :)
Teşekkür ederim.
Havalar düzelmeye başladı :)
:D
Ben yok diye biliyorum.Saolun.
ya arkadasim sen nasil bir video cekiyorsun, nasil bir kurgu yetenegine sahipsin anlamiyorum. hakkaten takdirle seyrediyorum.
eline sağlıkk bu zamana kadar çektiğin en güzel videolardan biri diyebilirim..
ellerine sağlık kardeşim valla süper olmuş bu :)
yha meraktan çatlıcaz şimdi dewamı ne zaman gelıcek :D çok başarılı olmuş ellerine sağlık özellıkle otoparka inip karanlıkda aracı çalıştırma ve karanlıkda farların can alıcı yanması kurgularını çok güzel çekiyosun izlemedeyiz ;) :D
kurgu olsun çekimler olsun gerçktn çok kaliteli
emeğine sağlık gerçekten mütiş olmuş diğer çalışmalarını sabırsızlık la bekliyorum:)
Teşekkür ederim.
Saol :) Devamı yakın zamanda gelicek.Tek ekipman eksiğim kaldı;35mm adaptör :) Geldiği gün başlıyorum çekimlere.Tabi havalarıda bekliyorum :)
eline emeğine sağlık buğra abi bundan önceki videolarınıda izlemiştim ama gerçekten kurgu olarak çekim olarak diğerlerinden çooook önde ;)