bugra gerçekten güzel video eline sağlık. baran araçın çok güzel gözüküyo ilk günlü gibi maşallah valla özeniyorum senin gibi arabama bakma istiyorumdevamını bekliyoruz bugra
bugra gerçekten güzel video eline sağlık. baran araçın çok güzel gözüküyo ilk günlü gibi maşallah valla özeniyorum senin gibi arabama bakma istiyorumdevamını bekliyoruz bugra
Masallah masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ohaaaaaaaa dıyorum cok basarılı....helal olsun...baran arabanın ılanını koy hemen sıfırında pahalı satarsın walla![]()
Tebrikler, mükemmel olmuş...
bu arada brn'de sislerde xenon yok mu? olsa daha mi iyi olur?![]()
00' Civic 1.6IES
Seni seviyorum.Söylememe gerek yok sanırım
Saolun.
Başlangıcı merak ediyordum nasıl bir izlenim bırakabilir açısından.Başarılı olmuş sanırım
Teşekkür ederim Kaan'cım.
Pestiliminatörüm benimO zamanlar denemeydi işte.Napalım,rezil olmaktan çekindim
Saolasın şipşakım.
Teşekkür ederim İbrahim abim.
Çok teşekkürler Atıl abi.Beğendiğine sevindim.
Saol kanka.
Çok güzel şeyler var aklımda bu arabayla ilgiliBakalım,Baran'ın senaryosunu bekliyoruz merakla.
İrtibata geçelim =P
Parlatmaya başla diyorum şimdiden
Senden bunları duymak güzelTeşekkürler.
Teşekkür ederim.
SaolDaha bakamadım o videolara.Erken bir tarihe alayım onun kesilip biçilmesini
![]()
Eyvallah OnurYa sorma,feci parlıyor.Normaldir o yüzden
Çok saolDaha güzelleri inşallah gelir.Senin kamyonuda show yaparken çekmek lazım
Teşekkür ederim.
Havalar düzelmeye başladı
Ben yok diye biliyorum.Saolun.
ya arkadasim sen nasil bir video cekiyorsun, nasil bir kurgu yetenegine sahipsin anlamiyorum. hakkaten takdirle seyrediyorum.
yha meraktan çatlıcaz şimdi dewamı ne zaman gelıcekçok başarılı olmuş ellerine sağlık özellıkle otoparka inip karanlıkda aracı çalıştırma ve karanlıkda farların can alıcı yanması kurgularını çok güzel çekiyosun izlemedeyiz
![]()
![]()
kurgu olsun çekimler olsun gerçktn çok kaliteli
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
emeğine sağlık gerçekten mütiş olmuş diğer çalışmalarını sabırsızlık la bekliyorum![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Teşekkür ederim.
SaolDevamı yakın zamanda gelicek.Tek ekipman eksiğim kaldı;35mm adaptör
Geldiği gün başlıyorum çekimlere.Tabi havalarıda bekliyorum
![]()
eline emeğine sağlık buğra abi bundan önceki videolarınıda izlemiştim ama gerçekten kurgu olarak çekim olarak diğerlerinden çooook önde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)