ne gibi bir iş ? :)
Printable View
Gayet güzel yürüyor MOR vtec. Öyle 3-5 boy atan vtecde yok şuan için aynı setuplarda. kimse fazlasını karıştırmasın. :)
mor güzel yürüyo kardeşim. son denemeleri ben istedim .ötüm kaşındı açıkcası :D ama benden önceki denemelerde 2-3 boy önde olduğu ortada. ki cuma aksamki denemelerde bende senın 2 boy önündeydm videolarda var ama gerek yok mazerete buji kesik halde deneyen benim zevkine bastık hatta 5. vites 2 3 dk gittik senle eğlendim güzeldi tekrardan denemek dileğiyle canm kardeşim görüşürüz :)
Kaza bela Kırgınlık olmasın sabaha kadar denensin. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz nasıl olsa. :)
aynen çok zevkliydi ama inaşllah esli sağlığına kavuşurda tekrar deneriz gerçekten eylenceli oluyur setuplar hemen hemen aynı... ama araba yeni yeni açiliyor inan buna motor yapılalı 4000 km oldu daha ve gün geçtikçe daha sağlıklı yürüdüğünü hissediyorum. motorun ilk zamanların fth vs vtecler beni geçiyordu ama şuna inanıyorumki aynı setpularda ki vteclerden daha iyi motor açısından yavaş yavaşda bu fark ortaya çıkıcaktır...
tekrar teşekkurler eray görüşmek üzere :icon_tup:
Ben deneyim demedim sana arabanın bujıleri gitti bitti biliosun eray abi gecdi direk direksiona o da arabaya bakmak için dene di senle bunu bile bile hala bu videoları koyuyosan o sana kalmış bişey ....
Başka zaman tekrar denenilir görülür. buji muji dert etmeyin. halledin sorunu. MOR her zaman dener zaten.
ewt hatta opette araba çalışmadı vurdurduk :D
Videoya baktımda dayı buji kesen araba hemde 2 buji kesen araba o kadarda yürümez yaw??:beuj::beuj::beuj:
Nasılkine bu iş?:beuj:
yok yok arkadaşlar gerçekten tahmin ettiğiniz gibi değil. tamamen dağalmadan önce 4000 e kadar tekleyerek gelir ondan sonra düzelir ama performans kaybı yaşanıyo tabi. iyce üzerine gidincede tamamen dağaldı. gişelerde subaru gibiydi tolga duydu sesini yaw :D
bide tolga bujiler tamamen dağalmadan önce 4. vites önündeyken bi makas sahnem var hani melihin koyduğu videonun 4.51 dk sındaki sahne onun senin içinden çekilmiş videosu varsa bi koy nete yaw çok merak ediyom :D senden nası çıkmış.
Oda güzelmiş hacı:) Kompresyon falan ölçtürün hangi pistondaysa kesen buji. fenalaştırmasın içeriyi :)
mühim olan insanlık geçtiysem geçmişimdir. geçildiysemde geçilmişimdir :) ben aksini iddia etmem dünyanın sonu değil çünkü :) arızaymış vs. miş hiç önemli değil ben bi hata ettim o şekilde denedim mor da beni geçti videoları koydu yapcak bişey yok hakkıdır tebrik ederim kardeşim araban güzel gidiyo :)