Mor vtec yapılan işlemlerden sonra daha yeni yeni kendine gelmeye başladı. Dahada güzel olacak biraz zaman.
Bu arada fth da iyi giden bi vtec. mor ve fth sıkı rakiplerimdendir. Jv de kısa takmasa daha iyi olacaktı.
Printable View
Mor vtec yapılan işlemlerden sonra daha yeni yeni kendine gelmeye başladı. Dahada güzel olacak biraz zaman.
Bu arada fth da iyi giden bi vtec. mor ve fth sıkı rakiplerimdendir. Jv de kısa takmasa daha iyi olacaktı.
Kardeşim mor ile ts nin egsozları ( mr cf m-specII ) aynı senin komple düz bro galvanizli mi yoksa krommu yaptırdın ve kaçlık. Ben komple 51 mm sanayi işi galvanizli yaptırdım. Çok hafif bir çızıldama var.
Bide egsozu takarken parmak ucu kadar zedeledik egzosun karbon kaplamasını sen nasıl taktırdın sorun oldumu sendede.
Yok kaçırma yok sadece taktıktan sonra ufak bi düzeltme yaparken vernik biraz kızardı üstünde ufacık biyer orayada şeffaf vernik sürdüm eskisi gibi oldu. 60 lıkta ses nasıl kompresöre bindirdiğinde hafiften çızıldama oluyormu ve alt devirlerin nasıl benim alt devirler çok canlı. Günlük kullanımda iyi.
Bi buluşmada inceleyeceğim egsoz sistemini mor'un.
Evet slincer takınca orjinal egsoz gibi oluyor artık egsoz falan değiştirmem uzun süre kullanacağım bu şekilde.
Silencer gerçekten sesi çok iyi kesiyor. gayet başarılı
takiorum silencerı polis araba neden bu kdar sesiz çalişio diyo o kdar yani :D:D:D:D
Aynen öle o kadar yolu eray kankam kesik bıjılerle gazladı :D
Bu arada sakın beni yanlış anlama bi dahaki rolde tekrar deneriz bu arada 60 lık varmış arabanda bence onu sök 51 lik yap çünkü 60 lık üst devirlerde cok boş cevirio bizzat şahit oldum FTH de 60 lık vardı sökdüm 51 lik yapdım şimdi daha iyi tafsiyem 51 lik dir bütün v-tec kardeşlerime..
Walla king memnunmuş 60 lık borudan :) darısı king adaylarının başına :D
Valla bilmem bende 60 lık vardı üst devirler baya boş ceviriodu araba 51 lik yapdım gayet sıkı cevirmeye başladı aynı kısa varmış gibi :D
He bu arada headırsında tabi etkisi cok 2,5 inc ise senin ki bilemem
Adam 3. vtec ini sürüyor :D
Senseiiii :D:D:D