Biliyorum o adamın kacıncı v-tec sürdügünü saol daha önce den muhabbetimiz olmuşdu
Tabi 60 lık AB nin işini görür dostum onda kısa var biz ne var orjinal şanzuman tabi arabanda kısa varsa bilmem :P
MeK Nickli Üyeden Alıntı Tabi 60 lık AB nin işini görür dostum onda kısa var biz ne var orjinal şanzuman tabi arabanda kısa varsa bilmem :P bende mi kısa var ben kısa taksam kafandan 5 boy
Kısa yok yaw MOR'da Ama planlananlar arasında herhalde öylemi tolga?
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Kısa yok yaw MOR'da Ama planlananlar arasında herhalde öylemi tolga? aynen abi çok yakında geliyor
Tolga bana uğra bugün yemek ısmarlıyim muhabbet ederiz
Kısa takdıgın zaman haber ver denemem senle
MeK Nickli Üyeden Alıntı Kısa takdıgın zaman haber ver denemem senle deneşiriz biz yine senle
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Tolga bana uğra bugün yemek ısmarlıyim muhabbet ederiz gelirim abi ararım seni. msn gibi kullanmazsak ne güzel olur abi
KTM Nickli Üyeden Alıntı inşallah kardeşim dediğin gibi benim geçme geçilme derdim yok eğlence yapiyoruz. senin araba beni bir gün çok fena ezicek gibi geliyor yok be kanka estgfırllah ezici üstünlük typerların
her iki aracada maşallah
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı yok be kanka estgfırllah ezici üstünlük typerların aynen onlara lafımız yok
ADMISE R1 Nickli Üyeden Alıntı her iki aracada maşallah teşkkurler..
MeK Nickli Üyeden Alıntı Tabi 60 lık AB nin işini görür dostum onda kısa var biz ne var orjinal şanzuman tabi arabanda kısa varsa bilmem :P Şanzuman dişli oranı ile egzoz çapı ilişkisini kuramadım? Maşallah araçlara...
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Şanzuman dişli oranı ile egzoz çapı ilişkisini kuramadım? Maşallah araçlara... 2 gündür kendimi tutuyorum söylemiyim söylemiyim dedim ama sen sorunca bende sordum sayalım bı soruyu
Siz daha iyi bilirsinizz
O zaman tamam Kesik buji mevzunuz ne oldu?? Halledebildinizmi?
Halledecez inşallah
Hafta sonu kuru olacak yetiştirinde bari denensin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları