çok güzel gerçekten..takipteyim bende![]()
Teşekkür ederim herkese, daha önceden çekmiş olduğu videoların formatlarını beğeniyordum zaten ama insan kendi otomobilini görünce videoda bir ayrı oluyorBir dahakine daha uzun bir video ben de isterim
![]()
Çok iyi çekim gerçekten çok beğendim. Araç harika.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Merhaba, çekimler çok başarılı araba harika hayırlı günlerde kullanmınızı dilerim. Benim bir sorum olacaktı, Z3M jantları normal Z3 serileri için uygun mu, bir yerlerde 2.8 - 3.0 modellere uyuyor ama mesela 2.2 - 2.5 modellere uymuyor diye okumuştum bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Merhabalar , teşekkürler öncelikle![]()
Z3m modellerinin Arka aks aralığı M olmayan modellere göre daha kısadır o nedenle ön jantlar uyuyor fakat arka jantlar biraz dışarda kalıyor. O şekilde problemsiz kullananlar var fakat ben şahsen tercih etmedim. Bu dediğim 2.8 ve 3.0 modeller için geçerli, 2.2 ve 2.5 modellere ilişkin bilgim yok malesef![]()
Maşallah çok hoş olmuş
www.honda-tech.com
_____________
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)