iki arabayada maşallah kadir abi neden arabadan video yapmadınız ya seni görseydik be :)
Printable View
iki arabayada maşallah kadir abi neden arabadan video yapmadınız ya seni görseydik be :)
Sağol Barış..Bizim yollar böyle ..Cesaretli olan kesiciye kadar gider öyle yol yane :)
Fazla kafa yapıyonuz diye sildik olm ozaman :) Yenisini çekem istiyosannız :D
Venom35,remus01 sağolun arkadaşlar…
Sağol Erdem sayende bir çok detayı görmüş olduk:icon_tup: Bayrağımıza bu dönemde daha sahip çıkmak gerekli aslında :)
O kadar ünlü diyosun yane :D Sırf sizin için bir fitez videosu yapacem :D
Sağol Okan ..Sana ve Cem’e teşekkürler.. Saxoda ciger maşallah :D Beş dakkada kayış değiştirdinizya sizin pitstoplara hayranım :D
masallah masallah kadır abı ıstanbuldan senı desteklıyurm :D guzel vıdeolar olmus :D kadı abı sneın ıcın fun clup kurucam face e :D
vaooo bızden hızlı cıkanda varmıs kadır abıı :D
Bu arada Kadir abi son pitstop'umuzda VTC nin Kriko bizde kaldı :D
Maşallah Kadir abi güzel gitmişsin. Cenk'e de bi maşallah tabi :)
maşallah çok guzel..en güzeli de roll sonrası, tansaş buluşması....bis otururken cem abiniin daaaat tıttııtıt caf cuff sesleri superdi:)
balata ve manifolddan sonra 235 cut offlu bi roll de biz yaparıs artık...
Maşallah.İşlerden dolayı gelemedık.
masallah tum araclara.kadir abi cok candan iyi bir abimizdir.tanıdıgım kadarıyla en ufak bir art niyeti gectim gecildim kompleksi olmayan birisidir.yasca benden buyuk insanlarla abilerimle bu tarz bulusmalar muhabbetler beni cok sevindiriyor.hayatta hersey paylasılmalı,ogrenilmeli...kimse kimseyi kırmasa uzmese cok daha guzel bulusmalar olsa ne kadar guzel olur...
İzleyemedik ama güzel deneme olmuş. Gerçi defalarca gördük bu denemeleri artık.. iki aynı araba iki arkadasımız.. zaten hangisinin parcası bolsa o geciyor..
iki arabayada maşallah turbo saxo kimin bana baya kısık gibi geldi merak ettim
Type-R'da orjinal son susturucunun akışı gayet güzel olduğu için güç kaybı yaşatmıyor ...
İngiltere ve Amerika'da çoğu kişi 60'lık ve daha büyük ara borularla orjinal son susturucu kullanıyor , ki bende bazen kullanıyorum :)
İki aracada maşallah bu arada ...