güzel bi organizasyondu son videoda 250km/h la kafa kafaya giderken korkutucu ama baya bi zekvliydi :D
to be continued:cool:
Printable View
güzel bi organizasyondu son videoda 250km/h la kafa kafaya giderken korkutucu ama baya bi zekvliydi :D
to be continued:cool:
abi zorulu pitstop yapmasaydık 1-2 kere daha deneseydik 2. bastığımızda ben 5 attım viraj geldi 3. videoda saxo senin önündeydi:D
100 oktan ne kadar boy farketirdi.....daha önceki denemelerinizle kıyaslarsak cok cok abartılcak bır fark yok 100 oktanla gecen haftanın aynısı gibi
ben(VTC) 100 oktan almadım cünkü bende sadece cai + Dc hadır + kat iptali var yani 100 oktan bana bişey kazandırmaz
ama kadir abi(FAN) conta var ona belki faydası olabilir
gecen haftaya nazaranda,
ilk videoda 1,5 boy FAN geçti
ikinci videoda hemen hemen yakın gidiyoduk viraj gelmese 6 vitese ata bilsem daha iyi olurdu :D
üçüncü videoda yarım metre VTC öndeydi
Zuahaha bende ben yarım metre öndeydim demiştim sorana :DDD Pişti olduk..yakındı evet..5.in sonunda 215 gibi geldin farkı kapatıp hafiften öne geçtin 6 ya atınca kapandı öylece gittik :)
İlk denemede aradaki fark doğru 1,5-2 boy gibiydi birde araba boyu var tabi..İlk denemelerde iyi olupta peşi sıra denendikçe geri düşmemin nedenide belli oldu iyice..Buda geçen haftaki ilk deneme
http://upload.streetfire.net/video/C...ara_380712.htm
bir iki gün öncede Can vs ibo ve onlarla beraber ben basarken çok iyi gitmiştim..Diğer denemelerde biraz düştü..
Neticede böyle uzun uzun gitmek zevkli oluyo ..Yeni mekan Kazan:icon_tup:
senınle teke tek denemelerımızde de yaklaşık1,5 boy falan oluyordu.demek kı 100 oktan fazla fark etmemış.
pişti olmuşuz:D:D
ben 1-2 kere daha denseydik diye onun için deddim
ilk videoda 1,5 boy FAN geçti ( hatta denemeden sonra 1-1,5 boy denildi ben de yok yok FAN 1,5 boy geçti deddim ) :)
ikinci video çok yakın gittik
üçüncü videoda yarım metre VTC öndeidi
neyse zaten seninde konuyu açarken de dediğin gibi hırs yapacak ..yok ben geçtim yok sen geçtin muhabettenden çok güzel, kazasız belasız organizasyon olması:icon_tup:
Kesss bir dönerrr 1.5 olsun :D:D
nedır bu arkadas sabahtan berı 1.5 1.5 karnım acıktı:D:D
http://i.treehugger.com/images/2007/...d%C3%B6ner.jpg
İlk denemede 1,5 boy daha sonrakıler de sen çamurluk boyu kadar fark fardı.Her neyse yanı ha 1 ha1,5 ha 2,5.Sayılara takılmamak lasım :)
bırde sürekli 100 alsan farkı hıssedersın.benzınler karıştıgı zaman 100 okanın bır önemı kalmıyor bence.
Öğle yemekleri senden mı :D
Temelliye gelene yemekler benden:D:D
bırde kadır abıde asıl sorun 100 oktan degıl baskı balata.her denemede ısındıkca gerıye dusuyor araba.
ılk sogukken bassa bıle gene sıfır baskı balata gıbı olmaz.
degıstıkten sonra daha net sonuclar cıkar.
Kadir abi,Cem abi,Cenk maşallah çok güzel deneme olmuş...:)
İbo oldu olacak Afyon ikbale gıdelım gıderken de rolleriz :D