User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: ıce gc8 80-200

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım helal olsun walla ne dıyım o zaman su sorunun cevabını arayalım bu araba nıe boyle yuruyordu...dıgerlerınde farkı neydı??
    pek farkı yok aslında gruppe-s headers up / downpipe helix vardı 76 komple düz boru, intake vardı custom tampondaki sti yazılarının ordaydı filtre, aps dr 725 fmic, kasnak seti vardı, aem beyin vardı bide mapped by Oz`

http://www.youtube.com/watch?v=TzyvOAK15B4

burda da 1.7 peak yapıodu hemen 1.5 görüp 6 den sonra 1.3 lere düşüodu. Cooler yüzünden 3800 gibi geliodu boost 1.7 vuruodu düşüodu sonra. Videoda pek bişi anlaşılmıo ama 4 sonunda 175 gibi bir sürat oluo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pek farkı yok aslında gruppe-s headers up / downpipe helix vardı 76 komple düz boru, intake vardı custom tampondaki sti yazılarının ordaydı filtre, aps dr 725 fmic, kasnak seti vardı, aem beyin vardı bide mapped by Oz`

http://www.youtube.com/watch?v=TzyvOAK15B4

burda da 1.7 peak yapıodu hemen 1.5 görüp 6 den sonra 1.3 lere düşüodu. Cooler yüzünden 3800 gibi geliodu boost 1.7 vuruodu düşüodu sonra. Videoda pek bişi anlaşılmıo ama 4 sonunda 175 gibi bir sürat oluo
    walla helal olsun...videoda cok fena ındırıyor....

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off ulan of akşam akşam efkarlandırdınız beni. Nalet olsun mükemmeliyetçi işçilik takıntıma, hala binemedim makineye

Az kaldı Cüneyt hocam, gelirim istanbula , 30 psi'lı iki gc8 beraber takılırız

2 bar boost ile yürüyen gc8 videosu buyrunuz :

http://www.youtube.com/watch?v=l01-PlXJOU4

gt30 , jun eksantrik , ewg, apexi pfc , 3" tbe

Buyrun buda 2 bar bastığının çekimi :

http://www.youtube.com/watch?v=Jo_N9WkCHcc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serp cok optimist, ulkemdeki su an aktif diger 4 ceker dynolar gibi.

bizim burada yapip gonderdigimiz bir sti da hasanin ciktigi dynoda standart turbo ile 356 vermis, ariyip soylediginde ben biraz optimist bir deger oldugunu aracin sahibine soylemistim.

bence standart turbodan, standart sikistirma ve turbo ile cikacak guc maksimum tas catlasin 350 dir ki bunu her arabada vermez, arabanin bakimli az yorulmus vs olmasi gerekir. genelen telaffuz edilen guc 330 dur.

cucunun arabasinin da bu basincta ne guc verdigi kestirilmez avans vs ne alemde bilinmiyor ama kendisininde belirttigi gibi 380 civarlari ama gideri daha cok zaten zaman icinde de ayari acilacak yuruyecektir.

burda bircok arabayi yan yana deneme firsatimiz oldugu icin (sti-wrx) hangisi ne yapar baya konuya hakimiyetim var. 2.0L sti lar 8 sikistirma oldugu icin yuksek basinc altinda guzel degerler verir. hasanin kastettigi basinclarda devir sonu basinclari vf35 in cok basarili olmayan wastegate profili yuzunden, yuksek peakler atilmadan agresif bir karakter kazanilmiyor. ama 1.6 1.7 pek atan araba devir sonuna zaten 1.2 1.3 anca geliyor. ilk dort viteste, yuksek viteslerde 1.5 1.6 continuous yuruyebiliyor. subarularin hepsinin oem boost control solenoidi cok guclu olmadigi icin daha kararli ve saglam boost karaketi icin ya prodrive ya aem solenoid takmakta fayda var. biz yaptigimiz evc veya mbc kullanilmayan butun araclarda solenoid degisimine gideriz.

yine cok yazdim konu sti,wrx subaru olunca dilim cozuluyor

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off topic olacak ama... bu serp dynolar ne kadar? Minikler siz kaça aldınız? Hangi modeli aldınız?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıllakı olabılır zaten kesın konusmadım bısey bıldıgımden deıl zaten sadece duydugum seyler uzerınden yorum yaptım...pekı bu farkı veren sey nedır? cıger demeyın sakın yok olebısey cunku her subaru bakımlıdır zaten hepsı...

yaw ne cigeri ciger typerda olur

moruk hemde o kasa 200 kg gc8 den de agır yani bende bilmiorum neden öle oluyor subaru sahiplerine sormak lazım
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nerelere gelmiş Standart sti turbosu ile 350 hp"leri yakalamak mantıklı...
    Bakalım 2.0 barda ne alacağım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yazmayı unuttum benim arabada lag var su an ondan vitesleri yumusak atmısım gibi görünüyor videoda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esas fark varmis gibi gosteren sey, sti ile gc/wrx ler, arasinda sanzimandir. STI sanzimani arabayi oldugundan daha iyi yuruyormus gibi gosterir, wrx/gc sanzimanlari ise arabanin yurudugunu pek belli etmez ama yolda aslinda wrx/gc sanzimani daha iyi yurutur guclu arabayi. STI sanzimani ise catir catir vites bitirir ama aslinda hiz olarak wrx sanziman oranlari daha hizlidir.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ivmelenme videosu olmuş bu galiba, şöyle daha üst limitlerde çatır çutur vites geçişli dip gazlı bir videosunu görmek isterim maşallah.
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esas fark varmis gibi gosteren sey, sti ile gc/wrx ler, arasinda sanzimandir. STI sanzimani arabayi oldugundan daha iyi yuruyormus gibi gosterir, wrx/gc sanzimanlari ise arabanin yurudugunu pek belli etmez ama yolda aslinda wrx/gc sanzimani daha iyi yurutur guclu arabayi. STI sanzimani ise catir catir vites bitirir ama aslinda hiz olarak wrx sanziman oranlari daha hizlidir.

Eyvallah korhan acıklayıcı bilgin için

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet, ama 450 - 480 civarı için sti şanzımanı mükemmel bence. Bu avantaji en iyi videosunu koyduğum denemede gördüm. Güçleri neredeyse aynı ki evonun turbosu sti a göre daha erken doluyordu ama arada neredeyse beygir farkı olmamasına rağmen rahat bi şekilde geçti sti. Bu arada filte ve yazılım yapıldı daha sonra evoya sti da 100 oktana göre ayarlandı tekrar denediler yarım boy civarı sti öndeydi gene

umu_vtec
    Misafir
    maaşallah çok güzel kazasız belasız.. bu aracı bugün üsküdarda gördüm sanki

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw gazlamayın benı ya su yağmur dinsin 2 barda cekıcem bende bitane1 le 4 ün sonuna kadar...

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah cüneyt abi,bağlarbaşında peynircinin önünde duruyomu abi araba oralarda görüyüroum sanki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet, ama 450 - 480 civarı için sti şanzımanı mükemmel bence. Bu avantaji en iyi videosunu koyduğum denemede gördüm. Güçleri neredeyse aynı ki evonun turbosu sti a göre daha erken doluyordu ama arada neredeyse beygir farkı olmamasına rağmen rahat bi şekilde geçti sti. Bu arada filte ve yazılım yapıldı daha sonra evoya sti da 100 oktana göre ayarlandı tekrar denediler yarım boy civarı sti öndeydi gene

400 ustune 2005 e kadar olan STI sanzimani kisa, 450 ve uzerinde 2006/2007 de kisa, 500 uzeridne 2008 kisa. sanzimanlarda ufak farklar var modeller arasi.

sti sanziman oranlari basarili ama guclu ve devir ceviren araba icin kisa, wrx sanziman oranlari icin ise eger araba gucluyse ve devir cevirebiliyorsa hakkaten cok farkediyor.

asagi yukari hatta ayni guclerde gc8 ile sti i denedik(STI biraz daha guclu ama agirlik faktoru var) gc8 yaninda ayni viteste net bir sekilde giderken sti her vites degistirdiginde 1 boy geriye gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet uskudarda oluyorum islerim nedeniyle genelde.
    O zaman ayni guce sahip bir sti'la denedigim de farki net bir sekilde gorurum diyorsun Korhan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)