4 temmuzda aldım arbayı.senle drag yapmıstık o zaman vtec jantları vardı ustunde.hatırla artık.yarım boy yedın benden
4 temmuzda aldım arbayı.senle drag yapmıstık o zaman vtec jantları vardı ustunde.hatırla artık.yarım boy yedın benden
ne zman deneme yapıldı güzel deneme olmuş .yusuf sen ne zaman deniyorsun gökhanla bugün olmamış sanırım yarın olacakmış doğrumu.
yaw birbirinizi kırmayın boşu boşuna gerek yok güzel bir ortamınız var devil boy sende adamlara coşkuyu verme arabadır bu bugün emekler yarın yürür yeterki bir arada olun deneyin araba yapıp ortada kalmaktansa![]()
bence kendini kasan biri warsa oda sensin madem geçtiğini idda ediyorsun geçtiysen at videoları warsa izlesin herkes neden bukadar açıklama yapıyorsun kendinden emin değilmisin ? tesadüfen oldu köprüden geçerken gördüm kalabalığı durdum geçişi gördüm sonra devam ettim
hepınızden daha cok ben kendımı paraladım vıdeo dıe.ceken yoktu ben napım.nıe kabullenım arkadas gecemedın kı
menderes kültürü o kadar da olur ya kamer sinirlenme hepimizde biraz var o kültürden biraz olmayan varmı?![]()
bnce tekrar denenmelı yadaa bu konu kapatılmalı kımsenın bı ıddası yok we herkez dost arkadass..bahrı bunlar senın kalemın deıl aradan cıkk..ama vtec vtı gıtmıormus yaa..:P
saka bı yana zaten kac kısıyız yanı adanalı olarak bu sıtede yanı bız kendımızı nıe boyle tanıtalım kı bız bırlık olmalıyız sız o kadar yakınken bı durum nası olustu pek anlamıs deılım ama yanı herkez sıze ımrenırken boyle olursanız bızler napalım..saygılarr..!!
Saygılar ii seyirler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)