anam araba cıdden gıdıyo masllh maslh:D
Printable View
anam araba cıdden gıdıyo masllh maslh:D
ovlll
ben bu arabayı gecen gün şaşmazın girişinde, yandan ve arkadan gördüm bu 1.5 ne iş diyordum kendi kendime:D:D
coook saglıklı bi hızlanması var.. hiç problem cıakrcak gibi hızlanmıyo hehehe :)
Elinize saglık korhan :)
gerçekten inanılmaz keyifli bi hızlanması var çok güzel gidiyo maaşallah diyelim nazar değmesin...........
hey maşallah cok beğendiğim bi STI kazasız belasız;)
41 kere Maaşallah, ne temiz hızlanıyor Dayımızın arabası öyle :)
Allah daha hızlılarını sana versin Korhan abi :D
dayı her ne kadar korhanın dayısı olsada aslında garajdaki herkesin 2. dayısıdır, maşallah dayım...
maşallah ya, bilgisayar oyunu gibi. çok stabil hızlanıyor ve sanki hiç kesilmicekmiş gibi gidiyor... elinize sağlık..
Basit ama etkili bir setup, fiyat/performans 10 numara. Az daha gideri var, tabi guvenlik limitleri :)
yurom eline saglik, senin yeteneklerinin etkisi buyuk bu arabanin boyle yurumesinde. dayim az daha acalim diyor ama bence gerek yok, 30K 18G 30K green gittik sira yine bir baska setupta, kafamda yine stock location bir setup var denemek icin.
Korhan abi ellerinize sağlık, çok güzel bir araç yapmışsınız. Kazasız belasız daha iyi setuplarda kullanın. :icon_tup:
Masallah.....
Maşalla:D:D
yine güzel bi mamul ortaya çıkmış yapanların ellerine sağlık :) aracın canlısıda cok etkileyici antalyada görmüştük gecen sene :)
kadran videosu süper özellikle beni üst hızlar çok etkiledi 4 ceker araçta benim için önemli olan üst hızdaki ivmesiydi hakkatten süper :icon_tup: maşallah....
way be.........
Maşallah gerçekten çok güzel kazasız belasız :)