masallah cok guzel gidiyor.kazasız belasız...korudaki siyah sarı jantlı impomu bu?
Printable View
masallah cok guzel gidiyor.kazasız belasız...korudaki siyah sarı jantlı impomu bu?
9 sanıye sımdı ok dır:)
evet koruda ki ozadvanli:)
güzel ve akıcı yürüyor gerçekten iyi bir seçim fp green acaba red olsa nasıl olur daha da güzel olacağına inanıyorum korhancım.
Maşallah çok güzel hızlanıyor
maşALLAH cidden:)
tolga red le belki biraz daha hizli olabilir ama kullanilabilirlik baya dusuyor 2.0L de, eger 2.5 bloklu olsa red takardim zaten:) gunluk arac oldugu icin kullanilabilirlik de bir kistas.
bu araçda headers twin scrollmu?
single tolga.
maaşallah kazasız belasız
Maşallah Maşallah.... Dayı güzel günlerde kullanır inşallah:icon_tup:
Levent abininde aklını çelmişiniz zaten:D bi geldi, egsantrik dedi başka bişi demedi:p
maşallah. çok güzel hızlanıo .. çok sewdim Allah nazardan saklasn
cok guzel masallah. bızım erdem ın setup bu olmalı ıste yaw. gunluk en guzel secım 400-450hp. ellerınıze saglık
eyvallah biraderlerim, sizin begenmenizin benim icin onemi ayri:)
hakkatten cok gusel hizlanmasi var. yani green li sti gordumde bole gitmiodu dogruya dogru . cok gusel olmus hem ici hem disi . masallah
eyvallah musti senin yorumunda kiymetli benim icin ;)
dayı STI kasa olarak hosuma gidiyor, kanatless iyidir :D
eyvallah:) bundan sonra biraz daha gorsel olaylara ozen gostericez, usengeclikten video cekmiyordum artik cekicem cunku dedigin gibi bir suru arabalar geldi gecti onlarla ilgili hic dokuman yok, ne video ne resim:)