Maş..hem şık hemde gidişi güzel kazasız belasız inş.....![]()
Maş..hem şık hemde gidişi güzel kazasız belasız inş.....![]()
Maş. aracın hızlanışı süper 180den sonra bile banamısın demiyo hızlanışına bayıldım.
handling > hp
bu video da dayının nazik vites çekişi+kar lastikleri+yağmur un fazladan en az 1 sn katkısı var. bunlar ortadan kalktığında rahat 7-7,5 sn.leri 100-200 arası çıkartacak. ayrıca daha ayardan da gideri var.gerçi beni geçemez ama
bence türkiye nin en hızlı bolt on sti ı
Maşallah muhteşem gidiyor. Şu adanadaki s2000 ile bir rolling geldi aklıma ki son yılların en güzel roll lerinden biri olurdu belki.
maşallah gerçekten çok güzel![]()
s2000 de bizim sayilir zaten yapan kisiler vasitasi ile, s2k bence bir firt daha iyi gidiyor uzunda bizim arabaya nazaran![]()
korhanım okadarda olsun gt35r farkı oda. dayının araba yine fazla gidiyo uzerindekilere goremaşallah
tskler daha geliyo videolar bizi izlemeye devam edin![]()
Maşallah Dayıcığım
Bi sen gözükmüyorsun
Yoksun yaaa..
Bir dahakini ben çekeyim Klip yapacam sana mankenli filan
Selamlar
AS
sevgili arif abicim. mankenli klibi dayıya yapıp kızlarıda mundar etme. adam gelmiş kaç yaşına. bi ayağı çukurda
boşver dayı kendi kendine çeksin. sen mankenlerle bana çek...
![]()
Maşallah. Dayının aracına binen biri olarak diyebilirim ki Türkiye'deki en temiz, derli toplu Subarulardan biri. Orhan, Hakan ustaları ve Yüreğiri de burada tebrik etmek gerek...
Loading World's Best Magazine...
arif abim bir videoda senin arabaya cekelim musade edersenmanken mi
![]()
ya korhan bbırak şu ihtiyarların sti larını... birininkinde kanat scoop yok, birininkinde arkadan bakınca ortada egsoz bile yok... lütfen kardeşim.. rica ederim![]()
kursadim oyle diyorsunda genelen hizlilar onlarnasil olcak
![]()
Waayy Kürşatımm çok Tilkiyiz ya..
Kümese müdür araniyormus.
Tilki de müracaat etmis...
Tilki'yi çok begenmisler, 'ne ücret istersin?' diye sormuslar..
Tilki 'Ben gülmekten söyleyemeyecegim, artik siz ne verirseniz' demis.
Tilkilere inat;
Kurtlar olarak:
Dayım, Ben, Alp, Oğuz Abimin olduğu bi klip yapmazsam..(bol mankenli)
hahahhahaha.... arif abi allah uzun ömür versin. iyi güldüm. çok ödemem var bu gün iyi moral oldu arada. sen bu manken işine iyi takıldın . yenge mersin de ebedi durmaz gibi geliyor bana. sen şu organizasyonu biran önce yap bence...
korhanım bunların ayarlarını biraz kısmak lazım. bu yaşta bu kadar sürat. adamlar torunlarını sevemeyecek sonra![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)