selam
edo typer: devir donerde acikcasi ,biyel saplamalarini bekliyoruz..1 kerelik 8000 donmustuk 1 den 4 sonuna kadar ..gercekden cok fark ediyor..
saygilar
sami
Printable View
selam
edo typer: devir donerde acikcasi ,biyel saplamalarini bekliyoruz..1 kerelik 8000 donmustuk 1 den 4 sonuna kadar ..gercekden cok fark ediyor..
saygilar
sami
http://videos.streetfire.net/photo/Avatar_1098897.htm bu arkadaş halil sanırım :D
maşallah evo ya ve project 01 e.
Klası belli bir araç gerçekten,sağlam yürümüş tebrik ederim...darısı daha iyilerine :)
Maşalla güsel yürüo araç...tebrikler...
Maşallah...
maşallah.
şanzuman standartmı, birde standart şazuman ne kadar güce dayanıyor evolarda???
maşallah..
maşallah :)
maşallah... :)
maşallah tolga güzel olmuş
Maşallah abi iyi gidiyor..
Maşallah kazasız belasız sürüşler güzel gidyor..
msn space imi verim LOL
yada
facebook dan ekleyin ama ekleme talebinde belirtin halil seni merak ettim diye yoksa kabul etmiyorum ahahahah:)
gerci aramayada kapali galiba facebook ya neyse:)
saka bir yana onu gostermem lazimki gevurcuklar gorsun gozuyle,type-r in motor videosundan sonra .ok atmalari kesmek icin iyi bir yontem olarak gelistirmistim
Maşallahı var TV777 nin nazar değmesin kazasız belasız sürüşler Tolga abi :)
Video için teşekkürler Halil bu aralar Project01 çalışmaları ile sık sık karşılaşıyoruz. Tüm araçlarda emeği geçen herkesi kutlamak gerek harika projeler hatasız sonuç veriyor. Daha nice kapsamlı projelere diyorum :) Nazar değmesin garaja ;)
ozellikle evo9 sanzimani STI sanzimani ayarindadir, keza evo8 sanzimani da cok cok saglamdir. OEM dislileri cyro yapip 600-800 gidenler zibilledir. sanzimanda yasanan sorun genellikle senkromeclerde olur, yuruyenin zayif halkasi transfer boxtir.