nosu yüklimmi :D:D:D basarsın hahahaha :) rica ederim kardeşim :) güle güle bin :)
Printable View
nosu yüklimmi :D:D:D basarsın hahahaha :) rica ederim kardeşim :) güle güle bin :)
maşallah sulhi... ALLAH KAZA BELA VERMESİN ..
amin amin allah razı olsun....
öncelikle selamlar herkese ben b20 turbo vti kullanan kişiyim dikkatinizi bi şeye yöneltmek istiorum
1. si ben orda vites kaçırdım video yu izleyin arkadan gelen arabnalar bile beni geçio
ya araba o kadar *** ki sıradan otobandaki arabalar geçio yada herkesin arabası manyak gidio tekrar lütfen dikkatli izleyin ve karar verin :)
2. basınç daha 0.7 bar sabır diliyorum biraz basınç açıcaz tekrar görüşmek dilegiyle:):heyoo:
madem vites kacirdiniz tekrar neden denemediniz acaba+ baska video varmi sizde?
olması lazım sulhi lerde
yıldıray kardeşim hoşgeldın öncelikle..bu konuyu fazla uzatmadan bkısa ve öz söyluyorum bi o akşam 2 3 kere felan denedık sanırım..vites kacırmadın denemelerimizde oldun ben sadece bunu koydum vıdeo olarak dierleri yok zaten..nese dostluk kazansın ilerki zamanlarda tekrar deneriz..
hakıkaten sımdı dıkkat ettım yıldıray soyleyınce arkadan gelşen dıger arabalarda gecıyor yanından yıldırayın :) otekı vıdeolar yokmu merak ettım sımdı :)
kanka yapın ne olcak maksat eglenmek ama kamerada olsun herkes ıyı vıtes atsın sorun yasanmasın :)
bizde wardık sonuçta sulhi geçiyor
geçmeside lazım bu durumda
ama fark okadar değil sadece
bu akşam deneyin yaw bizde görelim ne kadar bende merak ettim..
bende gelmek ıstıyorum ama :D benım araba bıtmedı hala gaz kacırıyomu anlıyamadık:D