Gel gel sende :D :D :soru: :soru:
Printable View
Moruk arabada
Stock Turbo
Komple egsoz
Hks Son
D/P
Evc 6
Fcd
Short Shift
1.3 basıyo :D :D Şimdiden söyliyim sonra yalancı olmıyim.Geçen kullandım alt devirler acayip keyifli zart diye dolduruyo.Yarın Cem abi'nin yanına gidecem Safc wideband bağlayıp ayar yapıcaz :)
td04 mu war abı 96 mı araba
ya selcuk neden *** sürdürmeme peşindesin ?:)
ara pistersen engini bi sor he? :) ben konuştum bana anlattı sanada anlatsın 4-5 te yavasşlaması lazım bu aksine gidiyor dedi
sulhicim :) ghazmısın Gelde nos programını yüklim çok istiyorsan 2 +nosla görelim noluo
adam 1.5 basmış ki 1.5 ları 97 oktana göre hala çirkef sewmiorum bu işleri ben ya sıkıldım valla billla
Bu akşam bişey varsa haber verin eray gelsemi gelmesemi ikilemde kaldı. 406 sı 10 boy iyileşmiş.
sadece TB 0.8 basarken su vıdeodakı halınde denemek ısterdım sulhının :)
saygılar
TB turboyken nerdeydiniz :D
hahahaaa selçuk ne adamsın yaa MTR 0.9 barda iken yigiti gecememişti büyük ihtimal 0.8 bar da TB gecmezdi sulhiyi
ben sulhının 1.5 bar halınde TB 0.8 ken yanyana yururdu dedım sulhıyede. ayrıca MTR armadamı oldu kanka anlamadımkı o gecemedıyse TB de gecemesın :) MTR ıle TB yı gecseydın soyledıgıne mantık getırırdım ama suan getıremıyorum :) benım turbomda 500+ ratedtı ayrıca ust kapagım doluydu cr 9.5 tu :)
Yok kanka TR de en hızlı 1.7 MTR idi de ondan dedim istersen bir daha videolarını izle 1.1 bar halinin ondan sonra yorum yapm derim ben senin videolarını da izledim merak etme
MTR bildigin armada oldu onun videolarından sonra 4 5 arac aynı setupı uyguladı uyandırayım
Heeee zaten bende sulhi demedim Yigit dedim
ben vıdeolarda 0.9 ustu basmadımkı hıc 1.1 halını bılesın kanka :)
kısmet degilmiş be selçuk biz 2.0 bar bile bastık :):):)
1.3 te korkmustum ben gerek gormedım ustune :D ama bılen bılır yanı nasıl yurudugunu ;)