Gelin bu tarafa ben yine süzgeç yapayım seni.
Printable View
Gelin bu tarafa ben yine süzgeç yapayım seni.
telefonlaşalım morukcum aksam üstü :) yanımda süzgeçte getircem.....................
görüşcez dostum aradaki boyları saymaya matematiğin yetmicek :icon_tup:
yalnız 406 çok fena duruyo be eke fotolarını koysana şunun merak ettim :)
Bu arada ben o gece hep senin istediğin devirlerde denedim biliyorsun conem hep sana çaldırdım kornayı . Benim istediğim devirde ne olur sen düşün artık .
Nihahahahha acayip zevkli bu adam ya nihahaha :) ,
Bu arada bu hafta içi denedik denedik
Haftasonuna kadar Cai , Yazılım , Egsoz revizyonu yapabilirim.
v6 kardeşliği:allaalla:
mod potansıyelı vardır o makınenın bıraz arastırma lazım 210luk versıyona nası gecmısler fılan,
t4le hem tork hem agırlık(arada rahat 150 kg vardır) hemde guc eksıgın olmasına ragmen arkandayız yuru beee:p
hayin adam oraya rolinge gelince bırak patetesi su bile ısmarlamadın bikere onuda geçtim oturup muhabet edemedık be :D aksam gelcem bakalım ne ısmarlican
40 kere üst üste deneyince motor şişiyomus ondan kapattım suratımı nası unuttum böle bişeyi diye :D
ya tayfun ben videoları açamıyorum yardın mı erayı :hehe: zuahahah
Allah'ın alamancısı fransızcı olmuş olm eray fransız kalırsın sen özüne dön kro.
Ya kanka gönlünde vtec yatıyorda. Bunca yıllık almancıyım Japon aldı dedirtmem diye almıyor vtec. Bu kadar olur ya. Gitti 406 v6 aldı. Ama yaza komple bi boya biraz hafifletme güzel bi cai egsoz chip ile çok can yakar. Hatta 50 shot nos ile dadından yenmez estirir karşıda.
bu tarafta ben geçiyorum zaten :p