bu arada 2 aracada maş b16 lara laf yok mustafayada laf yok:)
ya eray buğranın pro cam la yaptığı çekinler gelsin lütfen bir an ewwel merak ediyorum:D
merakımı anlıyorsun eray;)
Printable View
bu arada 2 aracada maş b16 lara laf yok mustafayada laf yok:)
ya eray buğranın pro cam la yaptığı çekinler gelsin lütfen bir an ewwel merak ediyorum:D
merakımı anlıyorsun eray;)
Sabahtan beri söylüyorum buğradaki videolar diye henüz yükletmeyi başaramadım
http://faimg1.forum-auto.com/mesimag...58/btcc406.gif
böyle bişi yapmak lazım:D
frenleri çok iidir 406 3.0 v6 nın :)
Sefa volvoyu durdurduk 406 makasa kaldı
Yok abi olaydan dolayı demedim.. 360 modena ile aynı diskleri kullanıo o yüzden :) gerçi sadece ön ama olsun
Vay.Videolar beklenir olmuş.Videoları Eray Bey'in izniyle yayınlıyoruz :p Ben halledicem yakın zamanda.Hatta şimdi bakayım biraz.Kurgu yapamayabilirimde birleştirip toplayabilirim.
Birde çok gereksiz konuştum bazı yerlerde.Oraları "BİP!"leyebilirim.Küfür yok yanlış anlaşılmasın.Eray'la benim aramda bazı konuşmalar :)
bi ara sahibindende oz jantlı wardı 194 hp lik o mu yoksa eray aracın detaylı fotolarını bekliyoruz cidden hayırlı olsun güzelde yürümüş dediğin gibi sıkıyosa egsozdan sonra kendine gelir araç.
tayfun abi allah korumuş sizi de :o
insan evladı araba şişti şişti :D ama genede 2 boy dan fazla açtırmadım hehehe t4ün 3. vitesi harbi dolu bitek 3 te açıyosun 4 te sabitliyorum 5 te gelirken bi gaz çekiliyo ama anlayamadımmmmmmmmmm :D :D
diğer bi konu aracı yavas yavas keşfediyoruz tabi, dediğim gibi egzosttan sonra cok farklı olcağına eminim resmen tutuyo arabayı bu gün düz 63 65 bişi çektircem eh vtecle bi deneyelim bakalım tekrardan :cool:
Abi vti nerde ne T4 ü onudamı sen aldın :)
iyi abi hayırlı olsun T4 ün duruş felem çok sade ve güzel ben çok beyendim kendi adıma :)Fotolarını görelim bir ara..
Yay ve Jant lazım bijon aralığı 4*100 den büyük sanırım yoksa ben ona bi takım siyah spoom alırım. Aslında t4 ü bende çok fazla kullanmıyorum. Rollinglerde yanımda gelen Ersin kardeşimin arabası.
Ben bu aralar manuel s40 t5 bulursam bakacam bi formül.
http://www.vivaperformance.com/catal...v50_front4.jpg
tayfun benım arabayı egzost yaptırmaya gönderdım şimdi burakla aksam farkı görcez gel sanada bi atliyim heheheh :D