valla o yorumları ben değil, senin roll yaptığın kişiler de söyledi.. ha forumda yazmamış olabilirler ama sanmaki nos basma olayını ben uydurdum...
Printable View
yine sdik. yarışı olmuş kimler önde bu sefer :icon_tup::icon13::beuj::icon_wack
dostluk önde bu sefer:)
Burak (EH VTi) senin arabanın silindirlerinin sıkıştırma değerlerini ölçtürdün mü?
melih sende vardı sanırım şu dyno çıktısını koyarmısın bilen kişler incelesin var mı bir anormallik
http://i34.tinypic.com/2ed9kds.jpg
buyur burda buraggg :heyoo:
burak katı yatı matı herşeyi üstündeyken girmiştin şimdide bu şekilde dir bakalım ne sonuç verecek
VTi ın lastikleri 195/55 15 değil miydi? bir de max gücünü 7600 yerine 8050 rpm de vermiş... sen bi sıkıştırmasını ölçtür bu arabanın...
Final reduction neyle çarptınız da 5.1 çıktı?
heh eyw sımdı oldu bende kendımden suphe ettım bı ara hatta dedım şu eskı sahıbı yaşlı amcayı arayayımda dayı sen ne yaptın bu motora dıye sorcaktım:D:D:hahaha::hahaha:
şuan kac hp bılmıyorum ve merak edıyorum valla bende ama en kısa zamanda dynodayım ıns burda payalsıcam sızınle;)
Up 306 gti ile nasıl gidiyor Eh vti?
son disli oranı hatalı girilmis,veya lastikler kucuktu..araba stokmus galiba gercek hp.si 162,5 cıkmıs..sonradan yapılanlar ile nekadar oldu ? 175hp olduysa torku az olacagından rs,ten 1-2 boy geride kalabilir..gerci bora kısalı vs.liyide gecmis
162.5 bence cıgerlı olduguna dair yeterlidir 96 model araç katiyen kurcalanmamış filtre dahi takılmamış;)
renaultcuyum ama kolay kolay bi rs typer geçemez type_R a da bindik rs e de bınıoruz 2+2=4 typer flitresine kadar orjınal rs te duz boru,cai,eksoz belki o zman geçer
Burak,
Soner abi doğru söylüyo kompresyon değerlerini ölçtürmekte fayda var ;)
canım çekti valla gazlayan gazlayana :)