bmx konsuunda cok komik gercekten
yine en azından makinayı bi denemsi lazım tanıması acısından ve senkromecler genelde sorunludur ctr de en azından bunları göz önünde bulunudurmak lazım vites gecişlerinde
bmx konsuunda cok komik gercekten
yine en azından makinayı bi denemsi lazım tanıması acısından ve senkromecler genelde sorunludur ctr de en azından bunları göz önünde bulunudurmak lazım vites gecişlerinde
dyno day de 168hp 145nm veren vti boyle gıdemez.
ctr ile alt devırde hele 2 de 50 gıbı basılırsa hıc bı rs one cıkamaz.yanında bıle gıdemez.
s2k da ve vti da durum degısır.
sen Bora RS ile denemişsin bende sizin videolar haricinde bikaç video daha var eşit şartlarda geçemeyeceğin açık ortada bence daha fazla diretmenin manası yok..
Bu arada typer da headers var diye biliyorum eğer yok ise headers bence şöförlüğünde bi problem yok gayet güzel yürümüş zaten typer ondan iyisi can sağlığı
burak kendinden korkmuyorsan Allahtan kork. Beni söyletme şimdiO akşam yanımda AB Vtecin sahibi Murat oturmadan önce seninle en az 4 defa denedik. Her seferinde en az 2 boy ayırdım. 5 te tamponuma kadar geldiğin de oldu. Hatta bunu Murata da anlattın ilk mola verdiğimizde. Hatta bana kalktın abi RS ten 2 boy yemek bile bir şereftir en azından arabamı tanıdım dedin.
Ama kalktın benimle kafa kafaya yürüdüğün videoları koyup burada konuşuyorsun. Sen de getir arabanı akşam benzinin ben koyayım seninle de deneyelim ok mi
Hatta bir ayrıntıyı da yazayım burada. Yazmayacaktım ama kaşındınız. O akşam eve dönerken Sword Vtecin sahibi Muratın Burak sana 2 boy atan kısalı headerslı ve cai li beyaz Vteci ile 3 defa denedik. İki defa Vtec üstü 2. viteste roll yaptık 1 defa da sıfırdan drag yaptık. Hepsinde de ben iki boy önde yürüdüm.
Eğer buna da inanmıyorsanız Murata aç telefonu sor ok mi![]()
4ten sora bana bırakın gecerım
ya yanlıs anlamayın bu arabanın daha oncede rolledı sanırsam bu kdr gıtmıyo gıbı gelıodu bana, hızlanmıs gibi geldı ayrıca ıboya +1 168 gıbı gıtmıyo hıc, abde kısa artı 174 hp yakın kalabılır dıorus orda ısler karısıyo ıste![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
http://videos.streetfire.net/video/t...-rs_164008.htm
ozaman seninki Rs değil 3.0 V6Arkada motorda yok ama ilginç
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)