ooo harbiden çok iyi oldu bu
kanka bekliorum ona göre
mk2 rs ilk defa bu gece çıkıcak rolle bi aksilik çıkmaz ise
Printable View
Sonuçları merakla bekliyoruz...
eh vtec
406 3.0 v6
karşıdan gelen başka kişilerde olur sanırım.
bi tane Typer şimdi katıldı avrupadan
Eray sanayide ne yapsamda hızlansam diye uğraşıyor.
custom cold air intake im çok güzel oldu inş farkettirir :) bu arada herkez bu gece olsun diyince bende tayfuna bu geceye alalım dedim özellikle eserrrr :D
tayfun ts yide getir mutlaka şu EH ciğermi köftemi anlamak lazım :D
Akif'le konuşucam müsaitse bizde geliyoruz bu gece
3 Gc
1 Sti
2 Evo
:D
106 gelio eh için :D
bugün eh'e baya kitliyceksiniz anlaşılan :D yada eh avrupa fatihi olcak bakalım :D
yok yahu benim egzoz felan stock :D kitlese kitlese o kitler :) kitleyebilecek arabamız var amma ve lakin debriyaj :(
Akif Ok
Diğer araçlar zaten bugece çıkıyomuş ayar için ;)
00:15 mahmutlarda buluşuyoruz ozaman :D
Telefonlaşıyoruz yer ismi kullanmasın kimse. mahmutlar okeydir.
code 1 mahmutlar :) :)
Mahmutun evinde börek çörek yer çıkarız :D
turbo eke ile belki bizde gelirik dimi muştucum
siz mahmutlarda buluşun 00.30 da biz bahçeden bağlanırız size
code 2 bahçe
Tamam eser bahçeden bağlanırsınız. Saat 1 gibi Rakı üreten Kızanlara doğru gazlarız.
Burdanda yazayım Passat 1.8 T yi bekleyen çok araç var. Bu kadar insanı gelmemezlik yapıpta satmayın. Musatafaya kızmam Eray sana sinirlenirim.
Gerçi eray geliyoruz dedi ama ben yineden yaziim.
anaaa toplantı bu taraftamı :D
kanka ben gelemiyorum.:(
kanka bende gidemiyorum zatende bu topic ruhsatımı getirsin bari :D
ALLAH tan bı manı olmazsa GNS cupramız CFG passatturbo ole denemek ıcın bu gece mekanda olucaktır :)
Harbi ya specler cok alakasiz
nıye alakasız :D ıkısıde 1.8 t ıkısındede chıp var ıkısındede egzoz... :D
beyler gordukkı kendı araban olmayınca ne dostun nede arkadasın senı almıyormus. sıze ıyı denemeler dılerım... gun olur devran doner unutulmasın....
selçuğum aylardır arabalar denemeler hakkında yorum yaptığımı gördünmü dediğin gibi kendi araban olmayınca gerisi yalan e millet gibi el s... le gerdeğede girmiyoruz en iyisi bekleyip görmek keser döner sap döner gün gelir hesap döner :D
neyse ne kanka bende kalsın ama bende bundan sonra kıme nasıl davranıcagımı ogrendım :) hergecen gun yenı bırsey ogrenıyoruz :)
buda bi gelişme kanka :D ben senden önce öğrendim ama çok canım yandı :D en çok zaten dostum dediklerinden gelince koyuyo :( akşam akşam damara bağladık a.q bi bira açimde keyfim yerine gelsin :D
aynen bende sımdı eve gırdım aldım bıramı devam :)
bende aldım iki efes :)
http://i42.tinypic.com/2hn87px.jpg