ibo senin arabada problemmi var eskisi gibi gitmio gibi yahu anlamadim,:p can senin arabadayken 2. vitesin sonuna kadar 1 boy ondeydim 3. vitesi kacirdim atamadim ama sooradan yetisirmiydin bilmiorum :D:D:D Can da sahit ha :D
Printable View
ibrahim 80 kilo dediğin bizim can mı??:D
ısmını sormadım.focusu olan arkadas.senın yanında gelen.ılk 3 denemeden benım yanımda olan:D
gercı bana 70 kıloyum dedı de ben 68 kıloyum:)
arkadas benden kalıplıydı massallah:D
rakamlarda yanılma olabılır ya o kadar takılmayın.
ben takılmıyorum mesele senın 7-8 denemeden sonra bu vıdeo cekıldı dedıgın:D
3. denemde bıraktın sıstım dıye:D
vıdeosu olanda 4. denememız.
walla yanlış hatırlamıyosam senin arabada bi vites kolu,sen bide can vardı:) zaten senin araba benimkinden normalde hafif..can olmasına rağmen sen dün gece benden hafiftin..bende bide extra müzik istemi war,onları sayıcaksak ohooo...:D ayrıca benim arabanın servise gitmesine 1000 km kaldı esas bunu göz önünde bulundurmak lazım..
walla cok guzel bı geceydı katılan herkese teskkur edıorum dodoyla hem camcar hemde rollcu olduk:D erhancım wıtesımı yaptırıp senınlede drag kalkıcam soz:):) we bıdahakıne arbayı komple sokucem bende ıbonun taktık cok hosuma gıttı bosaltıyımda atlıyım ustunuzden
Ryuk kardeş sen ne tarafta oturuyorsun?
bakım zamanı yaklasınca denem sayısı 2 ılemı carpılıyo:D
benım soktugum 40 kılo tas catlasın 50 kılo.bunun ıcınde ben dırek dedım ben bırısını alıyım yanıma.kılo olarak normal rs agırlıgından da fazlaydım.
bunun dısında benım aracım stock olarak senın aracından hafıf olması kımsey baglamaz;)
kaldıkı 205 hp cıvarında senın aracın.
bunlar sorun degıl.bunları bılerek denedık zaten.
ama olaylar yanlıs anlatılmazsa sevınırım;)
ya sonuc olarak ıbocum newzat ayırdı ılk 3 deneme wıtes kacmıs dunya yanmıs bunlar problem deıl roll da hata olmaz mını cooper S ruhsatta 1.50 kılo gozukuo dun gece o araba 1.200 kılo cıwarlarındaydı arabanda kapı kolu yoktu gerek yok bu tur selere tuy gıbı araban war masallah cokda guzel gıdıo allah kaza bela wermesın bıdakı bulusmada gorusmek uzere...
guzel gece olmuş. videolar için tesekkurler.
bu araç şarj cihazını almam lazım ya kaçırdık güzelim org:( ben şu filtreyi öne taşıyayım bi de bakımı geldi olsun:D bi daha yapalım beyler;);)
beklerız emrecım
yapıcak bsy yok moruk=) kader kısmet isleri:D:p
herkse teskkrler..
nevzatın araba baya ii gitti o kadar basmadan sonra sismesi normal bence ilk denemelerde bildigim kadarıyla baya fark acılmıstı.. 3 eklmessin 5 cıkarmıssn..cokta takmamak lazım ya..gusel geceydi teskkrler..
güzel deneme olmuş maşallah tüm araçlara...
yanlız ibonun aracı boşalmasının bi espirisi kalmamış 80kglik arkadaştan sonra stocktan dahada ağır denebilir...:)
bu yaklaşık 205 hplik mcs direk arayı açması lazım ilk denemelerdeki video olsa daha net olurdu sonuç şişme muhabbeti rslerdede var malesef mcs 207rc videolarındanda görünen mcs 205 hp gibi gitmiyo bi sıkıntı olabilir bence... :)
Baştada yazmıştım 2 tane cooper s var ve biri stock yani rc'lerle yürüyen :)
Diğer cooper s ibo ile yürüyen,zaten durduğumuzdada konuştuk mini rs'in 2-3 boya yakın önünde gidiyordu bi kaç denemeden sonra mini şişti kafa kafaya gidildi,videolarda gözüktüğü gibi ;)
yarın öğlen 1 de ankaradayım 4 e kadar boşum SONE-R abi senle özel olarak görüşmek istiyorum numaranı pm atarmısın. ayriyetten kadir abi ve ibo sizlede görüşelim numaralarınızı atarsanız görüşek la ... ibo v6 ile geliyorum ama orj egzostunu geri taktım 1000km yol çekilmez :) roll yapmaya değil iş için geliyom ona göre :) benim numaram 0531 571 92 12 ararsanızda sevinirim belki tech e giremeyebilirim... yarın görüşmek üzere. soner abi senın telefonunu özellikle bekliyorum.
:) ahahha okumama rağmen yanlış yazmışım pardon.videolarda direk mcs yazdığı için karıştı sanırım plaka yada jcw v.s. olsaydı daha net olurdu ama neyse teşhis doğru en azından...
bu bahsettiğiniz 2-3 boyluk videoda olsaydı daha net olurdu dediğim gibi olan videoyla durum farklıysa zaten ort. 20hp falan var mcs(turbo back+altalı :)) rs arasında,büyük ihtimalle 2.vites 50-60 arası basılmıştır buda meçhul ya neyse... ;) en iyisi güzel video lazım bu videoyla olucak gibi değil...;) mod.lu mcs pek iç açıcı değil görünen videoda...
sızlanma hacı zaten kaldık dımdızlak... :ramo :D
rs lerin 2. vitesi iyidir baya aynı andamı bastınız ki rcler geç toparlıyo diye biliyordum... ;) ama şahidin varsa durum değişir bi boş deniyor rs ondan gidiyor şimdide rste problem mi var oluyor baya karıştı ortalık... :)
rsin şoföründe problem var:cool::D
ahahhaha 220km\h de virajda yay denemesinden belli zatenhacı... az daha zorlasa kucak kucağa inerdik arabadan... :D
güzel video olmuş:icon_tup:
:D dediğin gibi Kadir abi teketek İboda bakalitleri takıp denenirsedaha sağlıklı olur bu videodan yanlış şeyler çıkabilir... giderlerine bişey demedim zaten hani sonuç nekadar değişiri onu merak ediyorum...
RS konusuna gelince İbonun askere gitmesini bekliyorum... :D
alır almaz yaslanmak istemiyorum gitmiyo zaten rsler bulgur spec... :)
şaka bi yanada abicim western union da :Dsıkıntım var hayırlısı bakalım...
ilk denemede viraj vardı fazla uzatamadık 4.vitese attık bitti.sen ondeydın.
2.denemede vites kaçırdım.arkadaşın yanımdaydı oda dogruladı.onda da gectın benı bunlara bı lafım yok.geçtin helal olsun.
ama newzat su soruma erkek gibi cevap ver başka bişey istemiyorum.
3.denemede kafa kafaya gıttık 5 te ben geçerken neden bıraktın?
4.denemede kafa kafaya gıttık 5 te ben gecerken nıye bıraktın?
bu vıdeo cekılmeden once kac deneme yaptık?
neden 7-8 dıyıp goz gore gore yalan soyluyosun. 3. denemede arabam sıstı dedın.
tamam onada bısı demıyorum.olabılır.ama deme bana 7-8 denemden sonra arabam sıstı dıye.2 kere denedık 3 de gaz kestın.sonra 15-20 dakıka durduk konustuk 4. denemeyı yaptık onda da gaz kestın.
Daha yola cıkmadan sıze dedım demi benım araba boş ben adam alıyım gorelım arabaları.kendim istedim 1 kişi fazla olmayı.halen sen hafıfsın muhabbetlerı yakısmıyor.
gecme gecılme derdım olsaydı almazdım o adamı yanıma.ama gordumkı sızde bu dert var.
ama hata bende ne dıye erkeklık yaparsın.bas boş arabayla çek videonu.
aslında DoDo_hamann uyarmıştı aynı post için 2 mcs var diye keşke onuda okusaydın yanlış olduğunuda belirttim... :) neyse benim meraklanıcam pek bişey yok aracın dahada güçlü sağlıklı olsun ;) dediğim gibi sadece verilen videodan nerde başladığı belli değil nerde bittiği belli değil ben gördüğümü söyledim ilk deneme videolarıda olsaydı daha güzel yorum yapılabilirdi... ;)
ibo her zaman yüzyüze gelen insanlarız,saçma sapan erkeklik muabbeti ne şimdi anlamadım?Yüzyüzeyken şen şakrak gülüyoruz kaynatıyoruz,buraya gelince niye böyle oluyor anlamadım..Bir çok denemeye geldim arabamıda denedim ama hiçbir zaman buraya gelip tatsızlık çıkarmadım,çok gereksiz muabbetler,bugün sen geçersin yarın o geçer,arabalarınız hemen hemen eşit.yazında bir çok kez denedik,olay hafiflikse clio zaten dolu haliylede Mini'den çok hafif,Mini'nin cam tavanı 60 kg gelir zaten.Hırs yapmak araba boşaltmak falan çok gereksiz arabanın sökülen her civatasına yazık bu benim şahsi düşüncem.Lütfen daha fazla boş muabbetler dönmesin,daha önce çektiğimiz videolarıda ekliyorum arabaların denkliğinin görülmesi açısından..
Yazın yaptığımız denemelerden;
http://videos.streetfire.net/video/c...per_169667.htm
http://videos.streetfire.net/video/m...-rs_169659.htm
Gereksiz muhabbetler yapmayın beyler,yüzyüze bakıyoruz..