DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı
Arabaları siz denemedinizmi,siz biliyorsunuz kaç kere denediğinizi biz o ara rcler olarak yürüyorduk.Ben burda kimseyi savunmuyorum İbo,ne gördüysek ne konuştuysak onları yazdım,ama buraya gelince nedense herkes bi garip.
ben mesajlarımda sürekli ne yazıyorum,yüzyüze bakıyoruz ayıp diyorum profilimde bütün videolar var aç izle sendekileride yükle,ben senin araban şöyle böylemi dedim,arabanı sökük görünce o gecede oraya öyle gelince ne düşünebilirim zevkine sökücek halin yok heralde.
Ayıp ediyosun artık gülüyorum size falan filan garip garip konuşma yada yan yana gelmeyelim bundan sonra,ben alttan aldıkça sen bişeyler söylüyosun.Orda konuştuğumuzdada nevzatta sende,herkeste nevzat geçiyor dedi,önemli değil bunlarda benim için ben sadece daha önceki videoları koydum,ya 1 boy sen geçiosun ya 2 boy nevzat geçio falan filan,hoşuma gitmiyor bu muhabbetler beni katmadan ne yaparsanız yapın ozaman böyle devam edicekse kusura bakmayın,araba için muhabbetimizi selamımızı bozucak düzeyde değilim,iyi forumlar.