cekımı neyle yaptınızı merak ettım ? 01.06 sn de 337 kmh ile giderken sagdaki arac(kamyona benziyo ) sanki 280 le gidiyo
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
M5 süper bi makine ama şöförede helal olsun.. Karanlıkta o süratlere çıkabilmek hatta top speed sabit gitmek iyi cesaret tebrikler![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
maşallah derim başka bişeye gerek yok..
kamyonlar 260 280 gidiyomus gibi gözükebilir videoda cok normal sizinde yanlıs anlamanız cok normal her zaman 340 gören m5 ler göremiyoruzaracın gücü var şöföründe cesareti var 2sinide tebrik ediyorum.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
basarılıda sanki yukuş aşiağı gibi ?![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Az once 2007 eylul otomoto sport verilerine bakıyorum adamlar 8100 rpmde nardo da m6 yı 309 a zorla cıkartıyorlar , m6 150 kg daha hafif bu arada , o yuzden bben diyorumki stock m5 duzde 300 uzeri gercek son hıza nazlarak cıkar ama videodaki aracta birseyler var dynosuna bakmak lazım![]()
orjınal bı m5 yada m6 309 bıle yapmaz ancak bır beyın yazlımı varsa ooo suratları yapar yoksa 270 gaz keser ama bu aracta su parcalar var e60 M5 has superchips chip + supersprint exhaust + x pipe + evo sport pully + k&n air filters +sprınt booster power converter bu da yaklasık 600 hp 620 tork gucunde ooo dedıgın suratı 309 km yı yaklasık 6 vıtesde yapmaktadır ornegın g power dakı turuncu m6 tı 367 km hız yapıyor![]()
E o zman bu aracın f430 gecmesi cok cok normal degilmi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)