ya neyi biliyosun durumları dediğin ne kardeşim kimin aldığı mal bozuk çıkmış herkes alıyo bişi sorun yok neyi biliyodun ara söle bana bende biliim hatırliim seni
05327733338
Printable View
ya şimdi yorum yapacam ucu bana dokunacak puhahahahha cem abiiiiiiiiiiiii :D
Ya benki parayı yollamadan 5dk önce kura bakıyorum aman 2 lira için laf olmasın sıkıntı çıkmasın kuruşu kuruşuna yolluyorum başıma gelene bak
kanka sana bişi dediğim yok yani ben 100 dolarlık adam mıyım böle 3 kağıtlar yapiim ben bilirsin sulhi para konularında malı al 1 hafta sonra bozuk bu parça geyiği ayıp biz ne yaptık malı aldık hemen baktık seni aradak ertesi sabah bu işler böle olur 1 hafta geçince olmaz hemen yollayalım geri paramızı alalım ben bu parayı helal etmeden yollicam geri tek yollamamın sebebide 100 dolarlık aç adam olmadığımdandır yazcak başka bişi yok zaten.
nese kanka boşverın 100 200 için kavga etmeyın hayatta cok daha önemli seyler var..ben arabamdan nefret eder oldum yalan yok satılsın die artık can atıyorum amaclarım farklı he belkı ilerde ama şimdilik hayatımda cok ama cok daha önemli işlerim var...
birader kimse 100 doların peşinde değil karşındaki adamlarda o para için takla atacak adamlar değil mal bozuksa bozuktur adamın fırsatı olmamıştır sanayiye gitmemiştir geç bakmışlardır olamazmı sen hergün sanayidemisin nedir yani helal etmiyorum falan o zaman paran sende kalsın adam helal etmesin varmı böyle bişey:
hayırlısı kanka aslında en önemlisi ne biliyomusun asla üye olsanda yazmicaksın forum a polemik yapmicaksın kimseyle muhattap olmicaksın alış veriş yapmicaksın kafan rahat olucak.
allahın adamı biz parayı yolladık kaç gün sonra yolladın malı 1 hafta diosun para yolladıktan sonra kaç gün sonra yolladın malı koraya..sökemedim bagajda dedin dedikmi sana bir şey neyse kardeşim ister yolla ister yollama ...bu sitede ikimizidemizide tanıolar ben yazrken utanıorum bunlara neyse..
eray benim işi hallette aksama konusalım bak acil lazım biliyosun:)
olum konu kitlendi kitlenicek özelden yazışın eray muştu derdiniz bitmedi olum
Yorum yapcaK bısey yok, ben vıdeo sımdı ızledım ve adamlar o gece ılk denemelerınden sonra bıze dedıklerı bazı vıtesler gns bazı vıteslerde 35plaka gectıgını soyledıler ılk denemelerı gns mustafalarla da ordaydık ayrıldıgımız gece onlar yenıden denemeye gıttı, ondan once başa baş gıttıler kendılerı oyle soyledı ve ılk deneme vıdeosunu koyun dıyolar o vıdeo ızleyelım sende oyle yorum yap selcuk kardesım:) bu vıdeolarda pek ıc acıcı degıl bence saglıklı bı deneme degıl benım gorusum bu:) bence ılk denmelerde koyulsun sende bende burdayız yorum yapalım:) mustafa kardesım arabasına laf soylemıyorum, sen cok abartın bence gns ve cupraları benım gordugum bu, dedınkı 3 bastı bız ıkıdeyken bıle 5boy oluyo dedın falan fılan bence eds orda gıtmemıs guzel bı ayardan sonra bakınmdan sonra o farkı yemez emın ol:) u typerlada 4-5 deneme oldu bazılarında typer gectı bazılarında mustafa kardesım 2 boy gectı fark bukadar selcuk sen cok abartmısın bence.
bence bu konusmalar burda herkesın ıcınde yanlıs.
Bu external Wastgate Üstü gri renkte XS power markamıdır acaba ?
maşşalah çok güzel yürüyor her iki aracta ama hulkun eksoz vede vtec sesi bir başka güzel geliyor kulaklara :)
Ulan urfa gecmedımı senı bende ordaydım sen gecmedı dıyosun sımdı yanı :D
ızledıgın vıdeo EDS nın tam bakımlı ve yenı kprolanmıs 100 oktana gore ayarlanmıs 100 oktanlı halıdır... ben GNS yı abartmıyorum olanı soyluyorum.vıdeostreettekı tum vıdeolarımızda ıkımızınde gelısım everelerı vardır. en son halıd ekoydugum vıdeodur. abl cupra ıle fark ortada. yanyana gıtmesı sozkonusu bıle deıl bence gereksız polemık yaratmayalım. senın anlattıklarına gore ozaman EDS VB ıle yanyana yururse hem ABL ıle hemde GNS ıle yanyana yuruyecek olemı :)
Hayır gozumle gordum ama tavuk karası var bende belkı yanlıs gormusumdur :D
ya illa geçicem şu sulhiyi 1 barda bukadarmı kaşınır bi insan ya uhauahuahauhauhauh
canım kardeşim sıkma canını hayatta herşey olucağına varır
35abl ve gns ılk denemesı ne oldu kardesım onu soyle gns sorunmu vardı,sahıbı konussun sen bırak bız olanı gorduk canlı:) orda degıldın neden bahsedıyosun o vıdeoda koyda bılelım bız ne oldu bılıyoruz orda yoksun vıdeo yorum yapıyosun u typerla gns ıl kdenemelrde u typer gecınce sorun vardı dendı gns de sorna gns 2 boy gectı u typerı sorun yoktu:) dıyelımkı 2boy gectıgı sayalım fark bu kadar dımı bende dıyorumkı 35abl de gns ılk denemede başabaş gıtıler ıkıncı vıdeo alakasız olmus:)belkıde sorun yaşamıstır sızın tabırle lag kalmıstır:) adam gns yurudu gıderken kumburgaza, vb typerda 35abl yurudu, 2-2denendı, u typerda gns olan vıdeosu var selcuk bıraz mantıklı ol bence sen
oyle 5 boylar havada ucmaz rahat ol eds de vb typer ve u typer gıbı yurur zaten ama yurursede ozaman senın gns olan vıdeon çöp olur kardesım goz var nızaman var
hee resıt heee. FB nı cıkarda oyle konus be kardesım bıde...