User Tag List

Sayfa 11/17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
319 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: 07.02.2009 Avrupa rolling.....

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gariban_s2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YA SELÇUK SEN KONUŞMA İSTERSEN .sölencek çok şey çıkar senle ilgili.
    valla bir şey diyim selçukla uzun zamandır konuşmuyorum seblerim var belki kimseyi bağlamz ama selçuk sizin yanınızda var gökten inen melek önce onun seviyesine gelin sonra araba yapın sakın ha selçuktan iyiyim ben falan ayağına yatma gariban..ben dün araba yapmaya başlamadım techte dünya parça sattım aldım ama sen beni sor bakalım ne diycekler sana..bide seni soralım çoğu insanın telinde adın ne diye kayıtlı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olabilir yolda bozulmuştur yanlış bağlamışsınız bozulabilir .ama ben bozuk mal yollamam .

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kargocular yolda gelirken park sensörü yerine kendi arabalarına takarken yakmış olabilirler belki

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gariban_s2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben binlerce dolar harcayıp arabalar yaptım asla bi malın 3ü 5 ine bakmadım asla bozuk mal satmam başkalarıylada karıştırmayın beni heleki kıçıkırık map sensörünü 100 dolar a satmışım benim umrumda olmaz 100 dolar herkes bilir o yüzden buraya böle komik şeyler yazmayın o map sensörü size yollandığında saat gibi çalışıyodu ..

hangisi yürüdü? Veya yürütebildin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o telefonun da nasıl kayıt eden o çocuklarınında ne olduğunu biliyoruz biz neyse uzatmaya gerek yok .yolla kargoyla malı geri .bende kabahat gelin bakın görün elden alın dedik ama dinleyen kim neyseee ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özellikle ben bu işe aracı olmak istemedimki senin bu durumlarını bilordm ve özellikle dedim böle bir şey olabilir almaylım ama ben münecimim ve oldu sağlık olsun gariban burda 100 dolarlık makaraya gelioosun yazık ..ve beni halen hatırlıyamadın çok eskiden ona gülüorum adım cem taşçı bir gayret etsen senle olan çok eski muhabetlerimizi neyse boşver ..bonviyaj cem ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangisi yürüdü? Veya yürütebildin?
    ya sulhi sen neyi yürütebildinde konuşuyosun ya ulan son 10 yılda ilk defa bi araban bitti 6 aydır yürüyo tamam ama her boka bi yorumun var ya ..ne yani en hızlı 4 çeker mi zannediyosun kendini ayıp yaaa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nese arkadaşlar ben daha bişey yazmıycam gökhan sen bana bakma kanka kusurada bakma ben arabacılığı bırakıcam artık zaten...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sulhı brom hayatında gercek bı proje car olarak ılk AC yı yaptın ve essek sıpek yuruyo masallah 41 kere ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya sulhi sen neyi yürütebildinde konuşuyosun ya ulan son 10 yılda ilk defa bi araban bitti 6 aydır yürüyo tamam ama her boka bi yorumun var ya ..ne yani en hızlı 4 çeker mi zannediyosun kendini ayıp yaaa.
    hocam sulhi diye şimdi beğenmediğin adam 1000 dolarlık beyin yolladık beraber beyin bozuk dediler paralarını aynı gün geri yolladı ve çalışan arabadan söktük ..ve bu adamın her zaman işi rast gider sıkıntısı olmaz çünkü kalbi hepimizden temiz ..eline attığı her şey düzgün ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özellikle ben bu işe aracı olmak istemedimki senin bu durumlarını bilordm ve özellikle dedim böle bir şey olabilir almaylım ama ben münecimim ve oldu sağlık olsun gariban burda 100 dolarlık makaraya gelioosun yazık ..ve beni halen hatırlıyamadın çok eskiden ona gülüorum adım cem taşçı bir gayret etsen senle olan çok eski muhabetlerimizi neyse boşver ..bonviyaj cem ben
    ya neyi biliyosun durumları dediğin ne kardeşim kimin aldığı mal bozuk çıkmış herkes alıyo bişi sorun yok neyi biliyodun ara söle bana bende biliim hatırliim seni
    05327733338

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam sulhi diye şimdi beğenmediğin adam 1000 dolarlık beyin yolladık beraber beyin bozuk dediler paralarını aynı gün geri yolladı ve çalışan arabadan söktük ..ve bu adamın her zaman işi rast gider sıkıntısı olmaz çünkü kalbi hepimizden temiz ..eline attığı her şey düzgün ..
    bak kardeşim bizdee sulhiden 0 diye çok temizdiye wesgate aldık diyaframı yırtık çıktı universal diyafram yolladı . sonra mili sorunlu çıktı o mili yaptırdık .o yüzden bana anlatma yaaa

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şimdi yorum yapacam ucu bana dokunacak puhahahahha cem abiiiiiiiiiiiii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya neyi biliyosun durumları dediğin ne kardeşim kimin aldığı mal bozuk çıkmış herkes alıyo bişi sorun yok neyi biliyodun ara söle bana bende biliim hatırliim seni
    05327733338
    ben ne arıycam seni ya koray hesap numarası versin yollayın çocukların parasını yazıktır allah korkusu yoksa yollma..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o telefonun da nasıl kayıt eden o çocuklarınında ne olduğunu biliyoruz biz neyse uzatmaya gerek yok .yolla kargoyla malı geri .bende kabahat gelin bakın görün elden alın dedik ama dinleyen kim neyseee ....
    Kargoya veriyoruz hesap numarasını özelden yolluyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya benki parayı yollamadan 5dk önce kura bakıyorum aman 2 lira için laf olmasın sıkıntı çıkmasın kuruşu kuruşuna yolluyorum başıma gelene bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardeşim bizdee sulhiden 0 diye çok temizdiye wesgate aldık diyaframı yırtık çıktı universal diyafram yolladı . sonra mili sorunlu çıktı o mili yaptırdık .o yüzden bana anlatma yaaa
    olum onu sor ara yalcına onuda ona gökmen abi satmiş ben ne yapayım içi bozuksa biz 05 barda kullanırken tane sorun yasamadık sen aldın bozuk cıktı gelde ona bi yorum yap şimdi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka sana bişi dediğim yok yani ben 100 dolarlık adam mıyım böle 3 kağıtlar yapiim ben bilirsin sulhi para konularında malı al 1 hafta sonra bozuk bu parça geyiği ayıp biz ne yaptık malı aldık hemen baktık seni aradak ertesi sabah bu işler böle olur 1 hafta geçince olmaz hemen yollayalım geri paramızı alalım ben bu parayı helal etmeden yollicam geri tek yollamamın sebebide 100 dolarlık aç adam olmadığımdandır yazcak başka bişi yok zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nese kanka boşverın 100 200 için kavga etmeyın hayatta cok daha önemli seyler var..ben arabamdan nefret eder oldum yalan yok satılsın die artık can atıyorum amaclarım farklı he belkı ilerde ama şimdilik hayatımda cok ama cok daha önemli işlerim var...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)