teşekkürler cenk ;) biraz bakımlı kendi halinde bi hgt işte :)
Printable View
tamamdır erhancım şimdi yazıyı görünce bende hatırladım cidden,,başka bi forumda yazmıştı............evet bizim durumumuz belli her zaman deniyoruz,,,,, çıkarsa başka bi standart gsi yada f7r diye söledim zaten,,,bizim kapılarımzı açık zaten her zaman dediğimiz gibi geçmek geçilmek değil muhabbet ve denemek asıl amaç zevk sadece bu kadar basit o geçer bu geçer ama bişi değişmez..................
bahsi geçen Ankara'daki laciver hgt'de yapılabilecek herşey vardı. hem sahibinden hem de arabayı yapan Apo usta'dan bizzat dinledim ki. Erhan da ben de defalarca denedik ve Erhan hiç zorlanmadan baya farklı geçmişti
hımm... peki gorkem senın aranda ne kdr fark oluyodu o hgt ile?
atmosferik olarak aslında hacim 2,4 e de yükseltilebilir kimse hesaba katmıyor bunu sanırım :)
maşallah kardeşim..
bişeyi anlamadım bahsi geçen 180 bg lik hgt yi stock sfi mı geçiyor?:beuj:
yada sfi da ne gibi modifiyeler var?
çünkü stock sfi geçiyorsa konunun başındaki muamma tekrar etmiş olur 150 bg bi araba 180 bg bi arabayı nasıl rahatça ve 1-2 boy farkla geçer...
ayrıca hgt de gsi da gayet güzel sorunsuz yürüyen arabalar.. bi sıkıntıları yok ;)
hele hgt diğer hgt lere göre farklı...
bu hafta deneme yalan olur sağanak yağmur var ne yazık ki..
bi deneme olursa bende gelmek istiyorum haber verin ;)
bencede yalan olur bugün yine yağmurlu...
bakalım cmt yada pzr yağmaz belkide... senide çağırırız kardeşim,çeşme otobanda olur büyük ihtimal roll...
bugün, "Friday Night to the Club" ...olur yine:cool::cool:
f7r gercekten guzel yurumus onca agırlıga goree ama her zman gsi derımmm kımse yanlıs anlasılmasın ılk konu acıldıgında bende vıdeo ekledımm 0 dan kalktık ve hersey ortada saglık olsun arabanın masallagıı var cıdden guzel yururus araban allah kaza bela vermesın
valla serkan benim deneme fırsatım olmadı o 180bg lik hgt ile,,,hatta şu ana kadar başka hiçbi hgt ilede denemedim :) o lacivert aracın sahibi pek böle deneme işlerine bulaşmayan birisi ulaşması zor oluyo biraz ,,,dyno kağıdı var bende o aracın ama sölendiğine göre gideri çok iyi değil sanki...............
motorda 180 beygirin kaçını yere aktarıyo acaba baskısı bitik falan olmasın?
ok denenyın baakımm sonucu bende merak ettım ama ben denedım guzel yuruyen bı f7r la sonra dedım sen kaldırıamadınmı arabayıı dıye yooo ama araban guzel yuruyor falan dedı sımdı chıpledıler denemek ıstıyorlarr denıyelım bakalım bızde vıdeosunu koyarız yanıı burayaa :D
kaç km'de F7R ;) ???
zaten topu topu 49 tane var TR'de... en son,18-19 tanesi pert idi zaten...100bin km'nin altında hiç yok benim bildiğim...
benimki hariç :rolleyes:
benım bıldıgımkadarıyla 110 bın olması lazımm
ama belkıde daha dusuk olabılır :D
eheh benimkide 99model 63000 km :)