öncelikle eski üyeliğim varmış onu buldum. yazılanları okudum açıkçası herşey çok abartılmış tek videoluk bir çekimden ne yorumlar çıkmış. ozan olsun kaan olsun tarkan olsun hepimiz birbirimizi tanıyan insanlarız. aramızda araçlarımızı denedik ve aceleye geldi. çok şey yazılmış arabam hakkında üzülerek okudum. kuru bir günde hep beraber gsi f7r hgt deneriz tekrar. benim aracımda sadece çip ve son susturucu var ekstra olarak bodykit müzik tesisatı ve 17 atp jantlar var. videonun çekildiği gün sadece önlere 15 standart gsi jantı takmıştım. oda hgt ile farkı görmem içindi. ozanla sonradan denedik oda bir seferdir. bende vites 2 den 3 e geçerken ikinci denememde 3 e girdi. ondan yan yana gittik. aracımda enjektör falan yoktur isteyen gelip bakabilir. aracıma motoru bitik diyenler servis lazım diyen arkadaşları eşdeğer bir araba ile beklerim herzaman . şu ana kadar beni hiçbir stock gsi geçemedi. hatta çokfark attıklarımda oldu. bilmeden araba kötülemek çok kolay tabiki. ozanda sağdan soldan duyduklarına göre yazmış arabamın özelliklerini. bende bunların hiçbiri yok. aracım 130000 kmde chip var vede son susturucu farklı filtreye kadar standart. haftasonu hava güzel olursa çeker videoyu koyarız...