bazıları 2 bazıları 3 kardeşim.gazlamadan önce konuşuluo ona göre...zaten anlarsın vites geçişlerinden
ama uğur sende kısa var sen 3'te bas ben 2'de basıcam diye bir fikir söyledi tabi ahahhaha![]()
bazıları 2 bazıları 3 kardeşim.gazlamadan önce konuşuluo ona göre...zaten anlarsın vites geçişlerinden
ama uğur sende kısa var sen 3'te bas ben 2'de basıcam diye bir fikir söyledi tabi ahahhaha![]()
walla videolar çok kotu olmuş beğenemedım açıkcası ,
ama emeğe saygı...
hiç ilginç değil çünkü ozan'ın 5. viteste 200km/h hızda kesiciye girmesi demek ciddi anlamda kısa şanzımanı var demektir. böyle olunca da denerken devirler uyuşmaz, ya ozan çok üst devirde basar ki astra uygun devirde basmış olur, yada ozana uygun devirde astra 2000-3000 devirde basmış olur. astranın standart devir ve şanzımanla 4. viteste 200 görür, birde çiple devir arttıysa hesap edin artık kalanı...
ıyı yurumususn masallah ıstanbula yolun duserse beklerım :bende merak ettım nasıl yuruyor dıye
denemek ısterım aracınla ya sen gecıcıen ya ben gecıcıem ama harbıden guzel yurumus aracın
tekrar masallah
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
saol ya bılmıordum sanzımandan felan anlamamda
uyusmuyorsa denemesınler kardesım banane yok sanzuman kısa yok ondan chıp var yok şöle yok böle herkez yapıyor arabasını denıyorlar ıste yok devır uyusmadı ozaman denemıycek kımse yada denedıgı zamanda gecılınce bahane cıkmıycak euvallah dıycek olay bıtıcek ne rollıngmıs ya
benım speclerım bunlar bu sekılde geldım denedım 17 jantlıda denedık tesısatlıda denedık kafa kafaya sesımız cıkmadı.sızde chıp var şöle böle demedım sonucta nos basmıyoruz bısıy yapmıyoruz atmosferık 1 2 parca ıle ufak caplı denedık bunu dallndırp budaklanrımam anlamı yok dunyanın neresınde gorulmus 2 arac rol yaparken bırı dusuk vıtesde dıger yuksek vıtesde bastıgı
speclerım bunlar dıger arac specını degıstırır gelır aynı vıtesde denerız ortadakı farkı gormus oluruz
ozaman farklı marka arabalar roll yapıor yok onun torku son gucu su devırde gelıor söle böle basalımmı dıorlar aynı vıtesde hız sabıtleyıp basıyorlar bu böledır...
astra gsi arkadaşım tesekkur ederim bu arada tabiki deneriz gelirsem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)