haklısın.senin chip +30 hp +50nm tork vermiş.gsi gözükmüyor bile doğru diyosun...:D:D:D siz evo subaru ile falan deneyin bence.sizin klasman haha
Printable View
Bence gereksiz tartışmalar yapıyorsunuz,Ozan seni aklı başında biri bilirim kardeşim.Biz bu ortamda bulunuyorsak dostluk arkadaşlık için bulunuyoruz.Bugün sen geçersin yarın o geçer neyse ne.Ancak şunu unutmayalım ki burada bu kadar sorun yaratıyorsanız ilerde yaptığınız araçları kendi kendinize denemek zorunda kalırsınız.Orada 2 kişiden fazla bulunuyordunuz ama sadece 2 niz muhabbetini dallandırıyorsunuz bence videoları koyun video topiğine yorumlar sizden değil başkasından gelsin.İnanın ki herkes herşeyi videolardan görüyor.Bu forumun üyeleri bu farklılıkları görebilecek kişiler.Uzatmanın ve kalp kırmanın anlamı yok,hepmiz aynı yolun yolcularıyız ve birbirimizin görüşlerine ihtiyacımız var..
arkadaşım bana laf atman bitmedi şimdi başkalarına sardın.sen kadir kardeşin yaptığı chip hakkında konuşmadan önce kullananlara sor nasıl diye ben söyleyim orjinalinden cok daha iyi ayrıyeten kadirin yaptığı chip neden seni bu kadar rahatsız etti ama anlıyorum gecilmek hazmedemedin tabi.forumda en son yazdığımda arkadaşlardan gerginlik için kusura bakmasınlar dedim polemik yaratan sensin lütfen uzatma artık tamam sen geçtin deyim olsun bitsin :icon_tup:
laf atmıyorm ugur kardesım neyse onu soyluyorum... ben "kara" diyorum bişeye sen ozan "ak" dedi diye diyorsun sonradan olmazki ama.dediğim o :) chip orj'a göre tabi iyi olur sonuçta iyi kötü hp tork veriyor sana... ben ankaradaki her türlü haberi olayı duyuyor çoğu kişiyi biliyorum rahat ol sen...hala geçmek geçilmek diyorsun.."sende rain slickleri gündelikte bile takıp izmir sokaklarında gezersin yakında haha anlayan anladı":D
neyse ben gsi'ın hızına yetişemem ışık hızında ok .iyi forumlar herkese:icon_tup:
gündelikte diyorum ben haha anlamamazlıktan gelme :D hala geçtin geçemedin diyorsun...herkes senin gibimi.geçilen bedduamı etçek karşı tarafa,alt tarafı bi yarış...yada msnde etrafı karıştıracak,yalan yanlış şeyler söyleyecek...dikkat ette yine dükkanını basmasınlar haha:D izmir ankara gibi değildir burda bahane spec out arkadaşım
tmm sen anlamamazlıktan gel ok ok...
sana sardım değil herkesi kendin gibi sanıyorsun.böyle yaparsan çizik vs olur gibi..herkes senin gibi fesatmı...evet bitane koltuk attım acayip hafifledi ne demezsin...onu müzik setini sökerken sökmüştüm zaten 2 aydır öyleyim.bilen biliyor arabayı...neyin ne olduğu da ortada videolar ortada hala kendince konuşuyorsun.hala chipli 160 hp civarı gsi la 28 kg eksik stok motor megane'a kafa tutamadınız chiple ,diğeri desen 15-14.sanki sizde 17 bende 14 var.ona ve yaşına rağmen hala geçtin geçemedin diyorsun... chipte yapıyormuşun bu arada tebrikler.yakında mapping'ede başlarsın sen bravo:D
ozan kardes senı tanımam... sadece 2 konudan takıp ettıgım kadarıyla,objektıf olmaya calısıyorum... konustugun,sozlu satasmalar yaptıgın, konunun ıcıne ısrarla cekmeye calıstıgın aklın sıra dalga gectıgın ınsan senın 13 yas buyugun... daha saygılı olman gerekmez mı? bılmedıgımız bısey mı var kı senı bu denlı saygısızlıga ıtıyo? sokmusuz rollıngıne chıpıne kısasına? deger mı kırlılık yaratmaya?
uğur kardeşim snn araban std da yürüdüğü gibi yürüyor yada yazılımında bi sorun var yoksa snn alıp gitmen lazımdı daha fazla bi şekilde ben arabanı beğendim ama sesi bana güç düşüklüğü izlanimi veriyor normalde kısada olsa meg da snn en az 2 boy çıkman gerekir bnm burda std astralar eprondan sonra kesin ve net f7r lara en az 3. vites sonlarında 1.5 net çıkıyolar
takma kafana efsane sahibisin buda yeter ama bana göre az
her 2 aracada maşallah diyelim
eeee standardı ne verıyor bu ps olarak ?
Geçen gün zır standart ölçtük 139 çıktı