Edit: Yada şöyle yapalım Emme Garrett T2 , Eksozum IHI Reno 11 turbosu
Kol piston çıkarma gibi birşey söz konusu değil çünkü az bi basınçla verdik ölçme imkanımız olmadı ama çok yüklenmedik makinaya
Başka soru?![]()
Edit: Yada şöyle yapalım Emme Garrett T2 , Eksozum IHI Reno 11 turbosu
Kol piston çıkarma gibi birşey söz konusu değil çünkü az bi basınçla verdik ölçme imkanımız olmadı ama çok yüklenmedik makinaya
Başka soru?![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Ne kadar hayvansın senayıp ayıp sana gecemi gündüz ettim yemedim yedirdim yiyipte wcye bile gitmedim
Ozman konuyu azcık bende şenlendireyim.
TT üyesi olarak
5 ay evel mhi marka scooter turbo (kendi scooterım)
yaklaşık 2 ay evel 35 KCJ07 canın scooterı inş bu hafta sonuda nosunuda basıcam ona![]()
Can fotoları paylaş benim laptop serviste sendeki resimlerle yetinelimBenim scooterın fotolarıda koy buraya yapım aşaması fotolarımızda vardı onlarıda koy bide dükkanda down pipeın hala duruyor senden kalan bi hatıra
![]()
Arda acele tarafından at bakalım yapım aşama fotolarını falan şunlarnbende yapabilirim
![]()
1.6tdi.
Ecutech.
cana soleyin abi benim bilgisayarın haftaya kırkı cıkcak
Ama adamın projesi çok komedi geçti.
Bunla msnden yazışıoduk falan baktım ertesi sabah dükkana geldi.Yılbaşı günüydü hiç unutmuom ogün benimde kanıma girdi ertesi gün turbolamaya koyuldukÇok güzel gidiyordu ailevsel nedenlerden dolayı söktü.İnş hafta sonuda noslucam.Canda turbolu videosu vardı ilk marş videosu falan vardı.Ypımda bi ton foto çektirdim ama can piyasada yok
![]()
Arkamdan konuşma Arda döverim seni
Hem NOS umu sana taktırmıcam olm kanka dedik bağrımıza bastık bide nos takmak için para istiyorsun ayıp len ayıp
Ben takacak/taktıracak kişi veya kişileri bulurum "KANKA" sen canını sıkma...
Bu arada işim olduğu gereğince resimleri yollayamıyorum sadece bu aralıkta PC başına geçebildim herkesten özür dilerim...
İyi günler...
nosu vermiom nos benim bide tehdit ediorsan döverim die nosumu karanlık odaya zincirlerim yar etmem kimselerebvy typer a takarım bende
olm beleşe nerdeyse nos verioz bide vade yapıoz bide beleşe takarsak ben nasıl dükkanı cevireyim
git balata spreyinden nos yap
akşam fotolarıda ekle küstüm ben sana sana balata spreyi vercem 10 liraya onu tak
![]()
Burası msn değil Arda
Bu arada haftaya gelip alıyorum o nos u
Bana laf salatası yapma![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)