Maşallah Hüseyin, parmakla gösterilcek bir aracın varallah güzel günlerde kullandırsın....
![]()
ona laf olurmu beaaa,izmirin gülü o gülü
saolasın kardeşim,senin aracınının namını duydum,kısa taktıktan sonra sen izmire yada ben istanbula doğru gelirsem hem seni tanımak hemde araçları denemek isterim
saolasın sonerim,allah inşallah hepimize daha iyilerini nasip eder
şimdi serkanım valla daha geçen vti olmadı ama boy falan önemli değil,sonuçta hepsi arkadaşımızama dikiz aynasından rahat görüorum
saolasın kardeşim
saol kankaama er type-r'ında hakkını yiyemem,ona iyi bak belki ilerleyen günlerde bi takas pozisyonu olur bellimi olur
![]()
Maşallah araban çok temiz her açıdan. vtec açma sesini özlemişim yaw![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
huseyın kardesım hayırlı olsun kazasız belasız kullan.amca arabada vtec acmamıs ama sen forum hıc vtec kapamıyosun.4 sayfanın 2 sını sen yazmıssın.helal olsun![]()
tam umudumu yitirdim düzgününü bulamıcam ben derken bulunca 1,5 senelik bi arayıştan sonra birazda olsa ne oldum delisi olunmuo deil hani
valla bende öle diom ama 16.000 tl'ler nerde,bizim genç vti'cı arkadaşlar amcanın arabasının camına devamlı 'satarsan ara bizi', '20.000 tl verelim ara bizi'gibi notlar bırakınca amca arabasının kıymetini anlamış durumdaydı
![]()
çok güsel 1 vti heheh panjur'a baktımda orj. bole kalsa mı die düşündüm 1 an
kazasız belasız maşallah aracına ,
kendisi acaip cigerli bi vti'dır. sadece kısa ile çok rahat stock ctr ile yürüyebilir durumda.
ama şöför hala roll nası yapılır ögrenme aşamasında puhahaha
stock CTR ile nasıl yüricek yapmayın yaa
ilk önce yanyana gelicekler 60-70km hıza sabitlicekler 3 kere dıt dıt dıt yapıp basıcaklar vti 170-180'e kadar önde gidicek.
ahhhh s2k'yı satmasaydım gösterirdim sana ama napalım rx'le idare edicez
dünde aküyü değiştirdim akü fışkırtma yapmış ahahaaha deniz'le değiştirdik yavaş yavaş arabada olabilecek her eksikliği gideriyoz sonunda mutlu sona ulaşıcaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)