bu arada orcunun aracı short ram fıltre ıle gaza oturunca 12.3 afr yuruyo;) buna ragmen sımsek gıbı avans vuruyo;) acaıp derecede ayarsız..caı ve ayardan sonra aracı tanımak guclesıcek;)
Printable View
bu arada orcunun aracı short ram fıltre ıle gaza oturunca 12.3 afr yuruyo;) buna ragmen sımsek gıbı avans vuruyo;) acaıp derecede ayarsız..caı ve ayardan sonra aracı tanımak guclesıcek;)
standart, iyi yürüyen ve fn2'yi 2 boy geçen ep3'ü geçti bence bu bile başarıdır serkan için:) stage 3'te tekrar deneyip nekadar hızlandığını görürüz inş:)
stock fn2 de 3. vıtese kadar sekoya bye bye yaptı ama drag spec:D
ayrıca stock ıyı yuruyen aynı zamanda fn2 yı 2 boy gecen kavramları uymuyokı bırbırıne.daha fazla acmalıydı fn2 ye bence ep3. yada ben kullandım dıyemı 2 boy oldu nedır :D
eyw saolasın,
yok be abı yakındılar o mesafede ki benım rs denemem ctr denemsı hesaplayınca olması gerek oydu..
hee zoomu ben yapmadım ıso yapıo:D
190da sora arayı sbtlıoruzda makıne boyna gıdıyo yapck bişiy yok:D:D saglam 5 var ee ctrnın 5ten korkulur:D :D,
bısıylar yaparıs bakarıs gene tekrar.. 250 260a kdr basmamız gerkcek ama yoksa gene olmaz, 9000 donmeyın kardesım ahuahua:D
seko vallaha geçcem seni auahuahua
orcuna ben sureklı soluyorum cok top speed yapma ayarın yapılana kdr dıe;) cok fazla avans vuruyo,ondan 6 yapmamıstır..asagı yukarı 230 gıbı bırakmıssınız gıbı geldı dogru mu?
dıozya drag kıngsın:D
bende fılremı souk cektıryım headrs bıde devır dondukmu bakarıs gene maksat muhabbet sonucta rakıp cok guçlu , yaklaşmak bıle basarı olur,:D
bu arada serkan sen rse yaklasıyon:D bıde orcunla denrken orcun 4te mı bastı bana ole geldı yanılıyo olabılırım ama..vtec sesı duymadım:D