greddynın bolt on kıtını aldık gokhan, stok makıneye basılcak sımdılık ;) bu kıtte 2bınde dolmaya baslıyo 3bınde full boost gelıo :D alt devır spec:D
Printable View
http://img6.imageshack.us/img6/1290/camera126.jpg
hayırlısı olsun erdem turbonun yakından resmi ;)
kadran videosu gercekten cok sahane seyrettikten sonra sesi acip bi daha izledim :) turbo olunca direk super sporlara kafa tutucak bence araciniz..turboda sorunsuz yurur umarim :)
Ben senin kadar teknolajik değilim uyduyla işim olmaz kardeş.:)Burda videosu var seyretmeden komik yorumlar yapmayın,gene nacizane kronometre ile video seyrederken ölçersen ne çıktığını görürsün.Okuma bozukluğu olan diğer yorumcular için tekrar edim,5. vites 3 bin devirde basılıyor.İstepne ve fule yakın depo ile.Hani ağarlık söküm felnda yok.:DHayır seyredip yorum yapanlar bile komik şeyler yazmış.Videonun ismi cupra 100-220.Seyret öle yorumyap edo kardeş.Facebook dada var video:p
Sen yanlış hatırlamıyorsam harika çözünürlüklü bir videoda 10 sn civarı yapmıştın.Bu arada 2 de başlayamam hatta 3 de bile 5500 devire geliyor,biz 7 binde kesiliyoruz 9 bin lik değiliz:pEvet keşke fr daki gibi dsg çıkarsalar cuprayı hemen alırım:)Videoya yorum yapanlardan biride sensin,160 da bıçak gibi kesiliyor gibilerinden,ama 160 kadar 10 artan kadran 160 dan sonra 30 artıyor:pDetay tabi bunlar görmek ve anlamak herkesin işi değil:)
videoyu izlemeden yazıyorum, 5. vitesten 10-11sn bana da gerçekçi gelmedi. 300hp-350nm civarı 1100kg arabayla 3ten bastığımda gözle görülen 10sn civarı 'den basıldığında yine gözle görülen biraz aşağıda ama 5.vites çok 10-11 sn
atmosferik iyiydi ama birde turbolu halini görelim eminim mukemmel olucaktır. allah kolaylık versin kardeşim
:) ben sımdı kımle denıcem erdem :D
ama benım arabam zaten senın arabana gore cok hızlı oldugu ıcın benımkınde bır anormallık yok. ben tek basıma sanırım 100-200 8.5-9sn fln cıkarırdım. drıftbox ıle olcme fırsatımız olmadı ama denedıgım aracların verılerıne gore konusuorum. ama senın bu dedıgıne gore GNS yı senın aracına gore kıyaslarsak 5.vıtes 100-200 10.sn fln olması lazım kı bu da 2.vıteste basarsak benım aracımı bı 10 boy gecmesı demek. bence kadranlara pek takılmayıp yolda deneme yaparak arabayı gormek daha mantıklı.
ÇOK hızlımıı:pSen abl ile denediğinde debriyaj ve inter de yırtık haline 2-3 boy atmışsın,bende 1 boy gibi geçmiştim,bumu çok hızlı:DGns benden olsunda 1-2 boy hızlı olsun buda 0,5 ile 0,7 sn yapar:)Gns nin 1.5 sn hızlı olması için 320 hp ve üzeri olması lazım.Ben zaten drıftbox ile ölçüldü demedim,videoya bakıp zaman tuttum dedim:)Son kez sölicem videoyu izle:)
Ve gene senin 8.5-9 çıkarırdım demene göre senin Gns ye 10 boydan fazla atman lazım.Sence mümkünmü;)
kadrandan olcum yapmak ıstıyorsanız,asagı yukarı 104 208 km olcmenız gerekır..cunku kadranım 100 km ıken uydunun gosterdıgı deger 96 km..209 210 gosterdıgı zmn kadranda,uydunun gosterdıgı deger 200..kadrandan olcum yapmanın en buyuk sakıncası bu;)kadrandan olcum yapanlar kadran sasması ıle olctuklerı ıcın hatalı olcuyorlar;) hele kı farklı arabaların 100 200 degerlerını kendı kadranlarına gore karsılastırmaları acaıp yanlısççbenım aracım %4 yanlıs gosterıyor asagı yukarı..baska bı arac %3 yanlıs olabılır,%5 olabılır..;)atmısferık 10 sanıye cıkarmak,gt35lı egzantrıklı ewo 9 ıle 100 200 bas basa gıtmektır;) ole bı ıddıam yok..drıftbox ıle aracımın cıkacagı max max deger 12 sanıyedır..bılemedın 11.8 ama 11.5 deıl;)
bu vıdeoda aracım 10 sanıye gozukuyor..ben benım aracım 10 sanıye dersem ınandırıcı olur mu? ben kendıme ınanmam;) kendını buyuk gostermekten,yalan solemekten,kendını ve ınsanları kandırmaktan baska bısey deıldır bu..yada 10 sanıye gıden 35lı ewoya ayıp olmaz mı bu deger?;)
Bir önceki msj da doğru sölemişsin kadran yanlışlıklarını ama ben benim aracım 5. vites 11 küsür yaptı demek 4 te bassam 10 küsür yapacak die bir iddada bulunmadım.Videoda gözüken senin aracın 10 sn ise 10 dersin,35 li evoda 8 sn ölçer 8 sn der:)Şimdi ben videoya bakıpta konuşunca yalancı,kendini büyük gösterenmi oldum yani.
maşallah erdem cok guzel yurumuşsun,
beyler sakin lutfen!