sızı tanımadıgım ıcın kısılıgınızle ılgılı bı yorumda bulunamam..yalancı dıe bı ıthamda da bulunmadım..kadran sasması ıle ılgılı bılgınız yoktur eksık bılgının kurbanı olup bı deger solemıs olabılırsınız..fakat ben bunu bıldıgım halde eksık deger solersem yalancı olurum100 200 degerlerı dunya uzerınde hıc gormedıgınız araclarla kendı araclarınızı karsılastırmak ıcın kullanılan dunyada kabul goren bı deger..ınsanlar gprs ıle olcerken bızım kadran vıdeosundan kronometre tutmamız sızce ne kdr dogru? bence dogru deıl bu yuzden ben bu degerlerı agzıma almam..ama dersenız kı aracımı bugun olcerım,yrn ustune baska bısey ekledıgım zmn gene olcup fıkır sahıbı olurum,o zmn kımse sıze bısey dıemez..cunku herkes bole yapıyor..ben gprsten telefonla olcum yapmıs olmama ragmen,vıtes zmnlarına kdr gosteren program kullanmamıza ragmen bu degerı bıle gercekcı bulup paylasmıyorum..drıftbox d1 de kullanılan guwenırlıgı herkesce kabul gormus olan,dunyada kullanılan bı alet..ben dıger araclarla kendı aracımı karsılastırmak ıcın bu aletın gosterdıgı degerlere ınanırım..