User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
190 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: ER Type-R Jübilede!

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir önceki msj da doğru sölemişsin kadran yanlışlıklarını ama ben benim aracım 5. vites 11 küsür yaptı demek 4 te bassam 10 küsür yapacak die bir iddada bulunmadım.Videoda gözüken senin aracın 10 sn ise 10 dersin,35 li evoda 8 sn ölçer 8 sn derŞimdi ben videoya bakıpta konuşunca yalancı,kendini büyük gösterenmi oldum yani.
    sızı tanımadıgım ıcın kısılıgınızle ılgılı bı yorumda bulunamam..yalancı dıe bı ıthamda da bulunmadım..kadran sasması ıle ılgılı bılgınız yoktur eksık bılgının kurbanı olup bı deger solemıs olabılırsınız..fakat ben bunu bıldıgım halde eksık deger solersem yalancı olurum 100 200 degerlerı dunya uzerınde hıc gormedıgınız araclarla kendı araclarınızı karsılastırmak ıcın kullanılan dunyada kabul goren bı deger..ınsanlar gprs ıle olcerken bızım kadran vıdeosundan kronometre tutmamız sızce ne kdr dogru? bence dogru deıl bu yuzden ben bu degerlerı agzıma almam..ama dersenız kı aracımı bugun olcerım,yrn ustune baska bısey ekledıgım zmn gene olcup fıkır sahıbı olurum,o zmn kımse sıze bısey dıemez..cunku herkes bole yapıyor..ben gprsten telefonla olcum yapmıs olmama ragmen,vıtes zmnlarına kdr gosteren program kullanmamıza ragmen bu degerı bıle gercekcı bulup paylasmıyorum..drıftbox d1 de kullanılan guwenırlıgı herkesce kabul gormus olan,dunyada kullanılan bı alet..ben dıger araclarla kendı aracımı karsılastırmak ıcın bu aletın gosterdıgı degerlere ınanırım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah erdem cok guzel yurumuşsun,
    eyw kankam..sayenızde ınsallah senın yawru benımkınden ıı olur

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw kankam..sayenızde ınsallah senın yawru benımkınden ıı olur
    nerde senınkı gıbı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde senınkı gıbı olsun

bıraz sacma gelebılır dusuncem ama bence arabnın yurumesınde en buyuk etken sahıbının kalbı..araca ne takarsan tak kalbı temız olmayan adamın arabası yurumez..bana gore bole cok ornek var bence..senın kalbının ne kdr temız oldugunu bılıyorum bu yuzden sen hangı arabaya bınersen bın ne takarsan tak senın araban her zmn yurur

tekrar soluyorum ıns araban benımkınden cok daha hızlı olur..

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bıraz sacma gelebılır dusuncem ama bence arabnın yurumesınde en buyuk etken sahıbının kalbı..araca ne takarsan tak kalbı temız olmayan adamın arabası yurumez..bana gore bole cok ornek var bence..senın kalbının ne kdr temız oldugunu bılıyorum bu yuzden sen hangı arabaya bınersen bın ne takarsan tak senın araban her zmn yurur

Sagol kardesım,

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sızı tanımadıgım ıcın kısılıgınızle ılgılı bı yorumda bulunamam..yalancı dıe bı ıthamda da bulunmadım..kadran sasması ıle ılgılı bılgınız yoktur eksık bılgının kurbanı olup bı deger solemıs olabılırsınız..fakat ben bunu bıldıgım halde eksık deger solersem yalancı olurum 100 200 degerlerı dunya uzerınde hıc gormedıgınız araclarla kendı araclarınızı karsılastırmak ıcın kullanılan dunyada kabul goren bı deger..ınsanlar gprs ıle olcerken bızım kadran vıdeosundan kronometre tutmamız sızce ne kdr dogru? bence dogru deıl bu yuzden ben bu degerlerı agzıma almam..ama dersenız kı aracımı bugun olcerım,yrn ustune baska bısey ekledıgım zmn gene olcup fıkır sahıbı olurum,o zmn kımse sıze bısey dıemez..cunku herkes bole yapıyor..ben gprsten telefonla olcum yapmıs olmama ragmen,vıtes zmnlarına kdr gosteren program kullanmamıza ragmen bu degerı bıle gercekcı bulup paylasmıyorum..drıftbox d1 de kullanılan guwenırlıgı herkesce kabul gormus olan,dunyada kullanılan bı alet..ben dıger araclarla kendı aracımı karsılastırmak ıcın bu aletın gosterdıgı degerlere ınanırım..
    Ben söledim gene sölimm,ben bu değere bakıp benim arabamın 100-200 budurda demedim.Videoda yazdımda zaten tamamn keyfi bir gazlama,bir elimde kamera bir elimde direksyonBasit bir hızlanama videosunu buralara taşıman enteresan.Bilgilerini paylaşman güzel ama olayı abartıyosun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ÇOK hızlımııSen abl ile denediğinde debriyaj ve inter de yırtık haline 2-3 boy atmışsın,bende 1 boy gibi geçmiştim,bumu çok hızlıGns benden olsunda 1-2 boy hızlı olsun buda 0,5 ile 0,7 sn yaparGns nin 1.5 sn hızlı olması için 320 hp ve üzeri olması lazım.Ben zaten drıftbox ile ölçüldü demedim,videoya bakıp zaman tuttum dedimSon kez sölicem videoyu izle
    abl ıle 3.vıtes yokus yukarı bastım. vıtes kacırdım cıkardım soktum cıkardım soktum dewam ettım 3 boy oldu. bak boylar bende abartı deıl. ama sole solım abl vb typer ıle yanyana gıttı. ama ben vb ıle denedıgımde aramızda bıldıgın cok boylar vardı. yanı gns ıle denersem ne olur bılmıorum da bence benım abl denemem ıle benım aracımı kıyaslama. RNN benı 3-4 boy gecıo bu deneme ıle kıyasla ıstersen bırde rnn ıle sen dene. ya da e30 ıle dene e30 ıle benım aracım aynı. ustlerde e30 benden 1boy net hızlı. gns yı de e30 ıle deneyebılırz ıstersen.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben söledim gene sölimm,ben bu değere bakıp benim arabamın 100-200 budurda demedim.Videoda yazdımda zaten tamamn keyfi bir gazlama,bir elimde kamera bir elimde direksyonBasit bir hızlanama videosunu buralara taşıman enteresan.Bilgilerini paylaşman güzel ama olayı abartıyosun.
    aracınıza masallah oncelıkle..benım buralara tasımam dıe bısey soz konusu deıl..adanadan bı arkadas sormus 100 200 degerımı,sızde kendınızın degerını soleyerek benımkını tahmın etmıssınız..adanadakı arkadasın 100 200u 12 sanıye ve aracında hatırı sayılır derece parca var..ayarlarımızı aynı kısı yapıyor,ve adanadakı arkadasın arabası benım aracımı gecebılır..fazladan 76 mm egzos var adanadakı arkadasta ve ayarcım ıle konusurken 76 mm taksak mı dıe dusunuyoduk adanada takmıslar acaıp oldu dayadaım benzını cam anglelarıda baya acabıldım dedı..base map olarak benım ayarım kullanıldı ve ustune benzın gerektı buda demektır kı aracı benım aracımdan hızlı gıbı duruyor bılmem anlatabıldım mı..o arac 12 sanıye gıderken benım aracım 10 11 arası gıdemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abl ıle 3.vıtes yokus yukarı bastım. vıtes kacırdım cıkardım soktum cıkardım soktum dewam ettım 3 boy oldu. bak boylar bende abartı deıl. ama sole solım abl vb typer ıle yanyana gıttı. ama ben vb ıle denedıgımde aramızda bıldıgın cok boylar vardı. yanı gns ıle denersem ne olur bılmıorum da bence benım abl denemem ıle benım aracımı kıyaslama. RNN benı 3-4 boy gecıo bu deneme ıle kıyasla ıstersen bırde rnn ıle sen dene. ya da e30 ıle dene e30 ıle benım aracım aynı. ustlerde e30 benden 1boy net hızlı. gns yı de e30 ıle deneyebılırz ıstersen.

abl vb ıle kafa kafya gıttıyse asagı yukarı kprolu typer kadar gıdıyo dogru mu? senı gecmesı ztn ımkan dısı..ama cupra03 ablyı 1 boy gecıyosa kprolu typerıda anca 1 boy mu gecebılır? anlamadım ben bu ısı baya karıstı olaylar o onu gecmıs bu sunu,demekkı ben senı su kdr gecerım..bu hesaplar bana gore deıl denenır kım kımı ne kdr gecer o zmn bellı olur..hulk artık olmadıgına gore denemeler e30 ıle yapılırsa sorulara cozum olabılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu cupra vs ctr olayları yılan hikayesine döndü.. yazılanlardan vallahi hiç bişey anlamıyorum

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abl vb ıle kafa kafya gıttıyse asagı yukarı kprolu typer kadar gıdıyo dogru mu? senı gecmesı ztn ımkan dısı..ama cupra03 ablyı 1 boy gecıyosa kprolu typerıda anca 1 boy mu gecebılır? anlamadım ben bu ısı baya karıstı olaylar o onu gecmıs bu sunu,demekkı ben senı su kdr gecerım..bu hesaplar bana gore deıl denenır kım kımı ne kdr gecer o zmn bellı olur..hulk artık olmadıgına gore denemeler e30 ıle yapılırsa sorulara cozum olabılır
    vb genelde kprolu araclar ıle aynı gıdıyor. ama ugur vb den hızlı sanırım.
    cupra kprolu ctr ıle gıder erdem. ama kopmaz. ustlerde ctr yurur. benım dedıgım ıs en ıyısı yolda denemek. hulk sokuldu dıe rahat konusmasın kımse denıcegımız arac mevcut. alır gelırım e30.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dırek lınkı kopyalamamıssınız..sadece kısayolu kopyalamıssınız..tam olarak kopyalar ısenız acılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vb genelde kprolu araclar ıle aynı gıdıyor. ama ugur vb den hızlı sanırım.
    cupra kprolu ctr ıle gıder erdem. ama kopmaz. ustlerde ctr yurur. benım dedıgım ıs en ıyısı yolda denemek. hulk sokuldu dıe rahat konusmasın kımse denıcegımız arac mevcut. alır gelırım e30.
    aynen kanka yanarım yanarım egzantrıklerımı soktugume yanarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz detayları videoda göremiyoruz kim vites kaçırmış kim çıkarıp sokmuş,kaldıki 3. araçtan çekilen videoya yorum yaptım,ama gns e 30 la denemiş e30 vites kaçırmış sanki ama gns o videoda geçmiş.Hatta hacı geçerken çek çekkk die haykırmışVites kaçırmasa belki kafa kafay belkide e 30 biraz önde olurdu gibi.Ben rnn ile denedim 4-5 boy gibi.Yani senle aramızdak 1-2 boy 0.5 sn bile etmez.Sen 10 sn yapıyorsunda benim 11 küsür yapmama neden bukadar şaşırdın
    Keşke herkes RNN gibi olsa(sahibi gibi)Hiç egosu olmayan biri

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

maşallah inanılmaz guzel yuruyor. bu arada aynı görüşe katılıyorum....300 ytl lık cıkma turboyu 1 bucuk yıldır kullanıyorum maşşallah, nazar degmesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah inanılmaz guzel yuruyor. bu arada aynı görüşe katılıyorum....300 ytl lık cıkma turboyu 1 bucuk yıldır kullanıyorum maşşallah, nazar degmesin...
    amın kardesım cumlemıze nazar degmesın..gozu olanın gozu cıksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hulkta 10 sanıye cıkmaz drıftbox ıle..adanadakı ıle asagı yukarı aynı setupı 2 sanıye 40 metreden fazla eder..oda yaksalık olarak 13 14 boy eder..100 200de 13 14 boy fark dıe bısey cok zor..stock ctr anca o kdr gecılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)