tünayK Nickli Üyeden Alıntı ben mesajı aldım...bundan sonra konusmayın benle... bu eskımı resım yenımı anlamadım ben mustı ank ye mı geldı ne zaman geldı hbrımız yok valla
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı bu eskımı resım yenımı anlamadım ben mustı ank ye mı geldı ne zaman geldı hbrımız yok valla adam hızlı combo gelıyo yemegını yıyor gıdıyor...o kadar adam orda parca beklıyor perperısan halde bı takım pıstona muhtac umrunda deıl...
Vay 2 gun yokuz ya kaynak flaan da yapılmış Keichi başkanım hayırlı olsun
---BTU cupra---
Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Cumartesi öglen benim debriyaj şaşmazda deişti ahmet agbinin ustalr ivedikte kuşcennetinin arkası Şafak bıttı sanırım hahaha Gelınce bı deneyelım Halocum
cheers Nickli Üyeden Alıntı Şafak bıttı sanırım hahaha Gelınce bı deneyelım Halocum Senin için cok guzel planlarım var bebeğim utku gelicek önce şafak ozmn biticek Tütücüm say hayatım 10 gun kaldı
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Senin için cok guzel planlarım var bebeğim utku gelicek önce şafak ozmn biticek Tütücüm say hayatım 10 gun kaldı pazar günüydü heralde usta sende kaldırıma çekmişsin düldülü çok afili duruyordu maşallah
başkanım verdin zehri bana rüyamda görüyom vallaha bu haliyle bile müthiş ah ahhhhh
1.3 cdtı Nickli Üyeden Alıntı başkanım verdin zehri bana rüyamda görüyom vallaha bu haliyle bile müthiş ah ahhhhh erkan sen rüyanda başka bişi görmede çiçeeem
MaG Nickli Üyeden Alıntı erkan sen rüyanda başka bişi görmede çiçeeem zuahahahahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları