EVET var ondesın ama 160 a kadar orda rollıng mı bıtermıs uzman 240 larda da bende vıdeosu var rahat olsımdı cıkıp gelıyom edırneden...aksam gorusruz
EVET var ondesın ama 160 a kadar orda rollıng mı bıtermıs uzman 240 larda da bende vıdeosu var rahat olsımdı cıkıp gelıyom edırneden...aksam gorusruz
[SIGPIC][/SIGPIC]
anlamıyorum bu arabaların arkası nasıl yoldan hiç kopmuyor o süratte o kadar yan verirken.aracın olduğu yerde de 2-3 tur tam dönmesi de felaket bişey yaa
onların arabalarının arkasında rahat 4 kişi oturyo ondan yoldan çıkmıo bizzat içini gösteren video izledim yani![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Kolayınıza Gelmem Zorunuza Giderim
honda accordlarlada yapıyo bende de var accord denesemmi acabaadamlar günlük kahvaltı niyetine bunları yapıyolar
bomboş yollar sağı solu çöl tabi. benzinde ucuz
![]()
adamlar arap direk Allaha bağlı tabi umursamazca yapıolar![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
sanırım bu videodaki arkadaşlar "Tokyo Drift" i seyredip hemen yola çıkmışlar...
beyler bunlar arap terten okuyun PARA yani bunlar için hiç bişi sorun degil araç patladımı orda bırakıolar bizim gibi hemen sanayii yok onlarda yol kenarları araç kaynı![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Kolayınıza Gelmem Zorunuza Giderim
güzel kardeşim bende biliyorum olmadığını. espri olsun diye söyledim... hem koca istanbulda öyle yol yokmu diyosun. neden olmasınki.
tokyo drift 2006 nın sonlarına doğru gösterime girdi türkiyede. ama sanırım temmuzda amerikada gösterime girdi(tabi yanlış hatırlamıyorsam) videonun tarihine göre bu video da mayıs 2006 da çekilmiş. tabi bunu yanlış görmediysem. ama zaten söylediğim şey ciddi değildi. yani espri olsun diye söyledim arkadaşlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)