nabıcan la koili alt devir azmanı
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı nabıcan la koili alt devir azmanı 5te 1500dd
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
geçer tabi olm adam 1.4 bastırıyo 60'da 160'da 260'da bile geçer konuşmaya gerek yok
wolrath Nickli Üyeden Alıntı sus lan zortı :d 235 kadar kapı kapıya gıttık keske bassaydın daha valla beyler gelen gelıo akıf 160 ta gecıyo benı senin kadran baya bi hatalı o sırada ben 200'düm hacı
XoR Nickli Üyeden Alıntı senin kadran baya bi hatalı o sırada ben 200'düm hacı uuuuuuuuuvvv gider yaptı hacı çıkalımmı tem bana yakın
Ah bide viraj dönebilse
wolrath Nickli Üyeden Alıntı alkan 1az daha gaza getırse kıcınıza gırerdım ama ters yonden devam ederdım sanırım manyak la... devam kanka devam bastan sarar devammm dıo Alkan kullansa dönerdi D:
wolrath Nickli Üyeden Alıntı kanka alkan stı alırsa? olucakları dusunemıyorum areste vıtes atmayı unutmustu adam akıfın devam ettıgını gorunce atmaz hacı o vites yanındakine bakmaktan 10 dk kesicide gider yine atmaz
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı bütün araçlara maş. bu denediğiniz 306 erel mi acaba??? bu cumartesi akşam senide bekleriz shele utku. evet Erel... pazar hem ölçme, hem içten yanmalı motorlar vizesi var.. size iyi gazlamalar ben vize dönemi boyunca iptal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları