YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı allah kazasız belasız daha nice 150binler göstersin bugün hadımköy tafarında bi yerde gördüm sanki arabayı yoksa yanlışmı hatırlıyorum..? Doğru iş yerim hadımköy yolu üzerinde araç gündüzleri orda.
allah kaza bela vermesin inşallah...
Amin sağolun arkadaşlar.
initial-D Nickli Üyeden Alıntı maşallahyalnız ekvator 40,000 Evet farklı bişey söyleyen oldumu
sercangolge Nickli Üyeden Alıntı tuktuk 94 model koldan fites.yorgun delikanlı ama yolda bırakmaz keçi gibi... arabayı kullanmayı o modellerde öğrendim desem yeridir acaip zevkli oluyor kullanması
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
masallah miamicim..nice 150.lere inş.
Amin sağol kanka.
Nice 150.000 lere yavru
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Nice 150.000 lere yavru Thank you moruk beyaz jant açmadı beni siyah takıyorum haftaya
kanka arabayı basman lazım , siyahta taksan yuksek arabada göstermez.
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Thank you moruk beyaz jant açmadı beni siyah takıyorum haftaya Ya sen niye macera arıyorsun ki? Al vtec jantını tak olduğu gibi işte. Hem 15", hem orjin. En güzel, en yakışanı bu jant bu kasaya...
nice 150 binlere abi
SSD-S2k
banada 300km fln kaldı nice km lere kardeş
http://www.isteataturk.com/
Motorun nesi var?
http://www.turkiyenincani.org/
imhotep Nickli Üyeden Alıntı kanka arabayı basman lazım , siyahta taksan yuksek arabada göstermez. Neresi yüksek olm arabanın basacaz konilerden tamam tamam.
emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Motorun nesi var? 4. piston segmanına biraz fazla aşınma var teksorunu o ancak japonlar segman atılmasını sevmediğinden açtımı genelde piston konuluyor 11.5:1 cr 'yi çok seviyorlar.
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı banada 300km fln kaldı nice km lere kardeş Hayırlısı ile kardeşim.
by_hayali Nickli Üyeden Alıntı nice 150 binlere abi Amin cümlemize kardeşim.
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Ya sen niye macera arıyorsun ki? Al vtec jantını tak olduğu gibi işte. Hem 15", hem orjin. En güzel, en yakışanı bu jant bu kasaya... varmı vtec jantı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları