User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: typer vs 220t

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civic Vtecler vtec açmadıkları alt devirlerde 110hp lik düz bir makina seviyelerinde oluyorlar da o yüzden. En dolusuna bile Vtec altı bastığımızda direk 4 - 5 boy açıyorum ki o saatten sonra yakalamaya çalışsa da fayda etmiyor. Ancak yarış durumlarında amaç arabaların gerçek gücünü göstermek ise Civic Vtecler mecbur Vtec üstü basıyorlar ki tam verim alabilsinler.

Bazen bu da Vtec sistemi olmayan veya farklı noktalarda vtec açan araçlarda dezavantaj yaratabiliyor. Adam kendi güçlü olduğu devirde yarışa başlarken sen çoktan tork ve hp olarak düşüşe geçmiş oluyorsun. Dolayısı ile yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun için farklı tarzda arabalar denerken aynı hızda iken isteyen istediği viteste basıp denemelidir..

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic Vtecler vtec açmadıkları alt devirlerde 110hp lik düz bir makina seviyelerinde oluyorlar da o yüzden. En dolusuna bile Vtec altı bastığımızda direk 4 - 5 boy açıyorum ki o saatten sonra yakalamaya çalışsa da fayda etmiyor. Ancak yarış durumlarında amaç arabaların gerçek gücünü göstermek ise Civic Vtecler mecbur Vtec üstü basıyorlar ki tam verim alabilsinler.

Bazen bu da Vtec sistemi olmayan veya farklı noktalarda vtec açan araçlarda dezavantaj yaratabiliyor. Adam kendi güçlü olduğu devirde yarışa başlarken sen çoktan tork ve hp olarak düşüşe geçmiş oluyorsun. Dolayısı ile yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
    ben diyorumki abi isteyen istediği devirde bassın ama km belirlesinler yani sen 40 km yle giderken 1 de basarsın ben istersem 5 te basarım böyle olursa bence tartışmalar çıkmaz ama neyse hep bu vtec ler yüzünden oluyo zaten tork fakiri
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer kilometreyi sabitlerseniz o zaman 50km/h de ben 3500 devirde iken sende kısa şanzuman oranları var ise sen 4000 veya 4300 devirlere kadar çıkmış oluyorsun ki vtec açmana çok az bir mesafe kalıyor. O nedenle km yi sabitlemek de aslında araçların gerçek güçlerini görmekte yardımcı olmuyor çünkü araçlar eşit değil.

Aynı durum kısalı Vtec ile kısasız Vtecte de var. O nedenle en iyisi Drag ama onun da kendisine göre araçlar için ciddi zararları var. Sürekli drag arabanın ipini çabuk çeker.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yazmıyom diyomda dayanamadım ..Bu deneme taa 2 sene önce olmuş bitmiş şimdi tantanası yapılıyo Emre rover'ı son denemede geçtiğini söylemişti..ki gim geçerse geçsin belli bir dönem sonra ortaya çıkan videolarda tartışma çıkıyor..

Ben siyah atmo Gsi'ım ile bu Ctr geçen Gri rover'ı aynı günlerde drag yapıp Koruda 10boy geçmiştim Roll yapmamıza gerek kalmamıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya yazmıyom diyomda dayanamadım ..Bu deneme taa 2 sene önce olmuş bitmiş şimdi tantanası yapılıyo Emre rover'ı son denemede geçtiğini söylemişti..ki gim geçerse geçsin belli bir dönem sonra ortaya çıkan videolarda tartışma çıkıyor..

Ben siyah atmo Gsi'ım ile bu Ctr geçen Gri rover'ı aynı günlerde drag yapıp Koruda 10boy geçmiştim Roll yapmamıza gerek kalmamıştı
    Video varsa, arkadaşlarla bizde görmüş oluruz, keyif alırız. Havada kalmaması açısından

MaG
    Misafir
    geçenlerde bi turbo rover la denedik hemde birazcık yüklü ve birazcık da basıncı açık 1 barın üzerinde 1.5 barlarda olması lazım yanlış hatırlamıyorsam..

ben 3 te bastım o 2 de yalış alaşılmadan dolayı kafa kafaya gittik ve ikimizde 2 de bastığımızda 2 3 boy çok rahat geçiyordum araçlarda 2 şer kişiydik..ve 97 oktan benzinim vardı 100 oktan ayarımda..

vti ı ilk aldığımda bi tane yine turbo rover ile denemiştim ve videosu da var drag yapmıştık şaka gibi fark olmuştu

bunları şunun için yazdım neden insanlar vti ve ya typeR geçtiğinde mutlu oluyorlar veya typer geçmesi lazım vti geçmesi lazım yazıları yazarlar anlamam her araba farklıdır ki 2 sene önceki muhabetti ne diye yapıosunuz arabalar sahiplerinde bile değil verilmiş video izleyin geçin neyi tartışıyoruz ki

ne yazdım bea bende

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdargoksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Video varsa, arkadaşlarla bizde görmüş oluruz, keyif alırız. Havada kalmaması açısından
    Havada kalmaz merak etme ..deneyen Rover cı arkadaş iyi hatırlar..Gsi roverla denediği günlerde Drag 2.cisi olmuştu geçmesi normaldi ama typer mevzuna gelince ..Headers'ı cai'si olmayan bir ctr idi.zaten ikinci denemede geçmişti..geldi geçti yane..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o araba o sıralar standarttı katalizörü bile üzerindeydi(km si 100binin üzerinde) headers cai yoktu

roverdal
    Misafir
    2 arabada birbirinden iyi ...
    bu bir derbi maçı gibi ikiside güçlü ve hızlı

cidalci
    Misafir
    Ahmet baya eski bir video ama tartışmaları alevlendirmeye yetmiş çok güzel bir akşamdı ve yanlış hatırlamıyorson 220T son susturucusuna kadar orjinal bir araçtı.İyi hatırladığım husulardan birisi de 2.kornanın 3.korna ile karışmış olmasıydı ama yeni videolarda da bu durum hala devam ediyor ancak insanlar artık bu işin bu şekilde olmasına alışmışlar ve ona basmaya başlıyorlar
    Tüm arkadaşlara selamlarrr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)